Adam Šmíd zkompletoval proti SKV hattrick. Foto: Sokoli Pardubice, Český florbal Adam Šmíd zkompletoval proti SKV hattrick. Foto: Sokoli Pardubice, Český florbal
4. 2. 2021 Superliga (0) KOMENTÁŘŮ

Derby Sokolů jasně v režii Pardubic

 



Předehrávku 23. kola Livesport Superligy jasně ovládly Pardubice, které v derby dvou Sokolů porazily Vinohrady 10:3. Hattrickem a jednou asistencí se na důležitém vítězství Východočechů podílel Adam Šmíd.

Pardubičtí se museli několikrát během tohoto ročníku potýkat se zápasovými přestávkami a odloženými duely. Z toho důvodu teď budou mít hodně napilno a čekají je dohrávaná utkání. V jednom z nich se svěřencům Martina Zozuláka zadařilo. Už v první části nasázeli do sítě SKV čtyři góly a do poloviny utkání přidali další dva, a to dokonce v oslabení.

Výsledkem byla jasná výhra 10:3 a posun na 11. příčku tabulky. „Po celý zápas jsme kontrolovali hru. Možná ten výkon nebyl tak dobrý jako o víkendu proti Otrokovicím nebo proti Ostravě, ale jinak to byla zasloužená výhra,“ řekl po utkání spokojený kouč Pardubic Martin Zozulák. Jeho tým zapsal druhé vítězství z posledních tří duelů.

Kouč hostí David Bouša byl pochopitelně zklamaný. „Do zápasu jsme nevstoupili dobře. A když jsme se do něj mohli vrátit v přesilovce, inkasovali jsme další dva góly. S výkonem, který jsme předvedli, jsme určitě nemohli pomýšlet na body,“ uvedl po prohře Bouša. Vinohradští zůstávají na předposlední pozici.

Předehrávka 23. kola Livesport Superligy:

Sokoli Pardubice – TJ Sokol Královské Vinohrady 10:3 (4:1, 3:0, 3:2)
Branky: 1. Teichman (Kučera), 7. Šmíd (Haleš), 15. Velc, 20. Černý (Velc), 28. Šmíd (P. Pakosta), 29. P. Pakosta (Šmíd), 40. Petržela (Oubrecht), 48. Hartman (vlastní), 55. Šmíd (P. Pakosta), 60. Savický – 2. Fiala (Z. Stuchlík), 47. O. Stuchlík (Z. Stuchlík), 58. Hartman (Jelínek).


Autor: Gustav Ondrejčík



KOMENTÁŘE

Napsat komentář

*