23. 3. 2021 Podcasty (0) KOMENTÁŘŮ

Florbal.cz podcast: Kdo ovládne čtvrtfinálová derby a co stálo za postupem Black Angels?

 



Hned ve třech případech se v úvodu vyřazovací části Livesport Superligy střetnou městští rivalové. Především série Bohemians – Chodov a Tatran – Sparta slibují velkou podívanou. Komu se nakonec podaří ukořistit postup? A na jakých pilířích stojí úspěch Black Angels, kteří senzačně proklouzli do elitní osmičky? To vše jsme probrali v dalším díle Florbal.cz podcastu!

Mladá Boleslav si jako vítěz základní části vybrala podle očekávání osmé Black Angels. Překvapí „andělé“ velkého suveréna letošní sezony? V obou dvou vzájemných střetnutích se Pražané solidně drželi, tak proč by se tým Jakuba Renčína nemohl vybičovat ke skvělým výkonům i v play off… A podaří se podobná věc ostravskému FBC v souboji s tradičně ambiciózními Vítkovicemi?

Poslední vzájemný duel mezi Chodovem a Bohemians skončil kontroverzí. Filip Forman po svém gólu na 6:4 poslal na lavičku Chodova neslušný pozdrav, vyfasoval červenou kartu a trest na jedno utkání. V úvodu série proto bude „klokanům“ chybět. Jak moc citelná absence to pro výběr Michala Jedličky bude a stane se kvůli tomu série ještě vyhecovanější? Naplní zelenobílí konečně svůj potenciál nadějného týmu schopného dojít daleko?

A nezapomeňme na čtvrtou čtvrtfinálovou dvojici. Tatran sice skončil v tabulce výš, Sparta se ale v závěru základní části rozjela. V sezoně navíc v obou případech na Tatran vyzrála. Jak si povedou střešovičtí mladíci? A pomohou zkušení hráči Spartě k postupu? V dalším díle Florbal.cz podcastu jsme se věnovali také situaci ve švédské lize a řeč přišla rovněž na ženský florbal.

Na otázky odpovídali redaktor Florbal.cz a bývalý florbalista Tatranu či Sparty Jakub Švejkovský, dále novinář Deníku Sport a bývalý obránce Sparty a Black Angels Jan Denemark, a v neposlední řadě zkušený florbalový novinář a komentátor stanice Nova Sport Tomáš Rambousek. O extralize žen pak pohovořil redaktor Florbal.cz Michal Dannhofer. Kromě Youtube, kde jsme podcast živě vysílali, nás najdete tradičně na Soundcloud, na Spotify a nově v aplikaci Apple podcasty!

I. část – 0:00
Dvě pražská derby ve čtvrtfinále. Kdo bude mít navrch?
II. část – 14:50
Postup Black Angels do play off a tipy na to, kdo postoupí dál
III. část – 44:30
Play off švédské SSL a senzační Kalmarsund
IV. část – 1:05:50
Extraligu žen čeká závěr základní části


Autor: Gustav Ondrejčík



KOMENTÁŘE

Napsat komentář

*