7. 6. 2021 Podcasty (0) KOMENTÁŘŮ

Florbal.cz podcast: Kdo je v superfinále favoritem a co může rozhodnout?

 



V sobotu 12. června se Mladá Boleslav a Vítkovice utkají v superfinále, které se letos uskuteční na Podvinném mlýně, o titul. Před play off se účast právě těchto dvou současných hegemonů českého florbalu v boji o mistrovskou korunu očekávala. S jakými trumfy do klíčového duelu oba celky jdou? Co může rozhodnout? V závěru podcastu nechybí okénko věnované extralize žen.

Je Mladá Boleslav favoritem? A čím oba týmy disponují? Jak dopadne souboj koučů? Trenérské zkušenosti jsou přeci jen na straně vítkovického Pavla Bruse. Na otázky odpovídali florbalový novinář a komentátor stanice Nova Sport Tomáš Rambousek a nechyběl také redaktor Florbal.cz a bývalý hráč Tatranu, Sparty či Karlových Varů Jakub Švejkovský.

Řeč tradičně přišla i na extraligu žen. Také v ní se v sobotu 12. června bude bojovat o zlato. Vítkovice si to v bitvě o titul rozdají s omlazeným týmem Chodova. Popasují se vítkovické hráčky s rolí favorita? Čím může Chodov, který se skvěle vypořádal s transformací svého kádru, svého soka zaskočit? Své predikce přidal redaktor Florbal.cz Michal Dannhofer.

I. část – 0:00
O vývoji superfinále a o letošním play off
II. část – 11:00
Kdo je v superfinále favoritem a co rozhodne?
III. část – 35:25
Může někdo narušit hegemonii Boleslavi a Vítkovic?
IV. část – 44:20
Boj o titul v extralize žen


Autor: Gustav Ondrejčík



KOMENTÁŘE

Napsat komentář

*