Redakce Florbal.cz pravidelně spolupracuje s tvůrcem Goalie Podcastu Tomášem Fibigerem. FOTO: Tomáš Fibiger.
30. 6. 2021 Brankáři (0) KOMENTÁŘŮ

Goalie podcast: Jak vybrat nejlepší brankářské vybavení?

 



Třetí sdílený GOALIE PODCAST se věnuje brankářskému vybavení. Problematiku jako již tradičně nerozebírá nikdo jiný než bývalý superligový brankář Tatranu Střešovice či Ústí nad Labem Tomáš Fibiger, jenž se v současnosti věnuje své World Floorball Goalie Academy zaměřující se na individuální práci s florbalovými gólmany. Téma dopodrobna rozebírá s Romanem Vítkem, trenérem brankářů ženské i mužské reprezentace a bývalým strážce svatyně superligových Pardubic.

V nejaktuálnějším díle byl hostem Matěj Pošta, bývalý brankář Tatranu Střešovice a Kanonýrů Kladno. Někdejší gólman je zároveň hlavní tváří značky BlindSave, stejně jako hlavním pořadatelem jediného brankářského kempu v Česku a na Slovensku.

Brankářská podcastová trojice do detailu probrala veškeré části výstroje včetně kladů a záporů od různých výrobců a zároveň na základě vlastních zkušeností ukázala na florbalovou značku, která podle všech tří zúčastněných v oblasti vybavení brankáře vede před konkurencí. V neposlední řadě se tvůrci podcastu ve svém posledním díle zaměřili i na nejmladší brankáře, kdy zhodnotili povinnou gólmanskou výbavu pro děti spolu s tím, co je důležité na dětském vybavení kontrolovat.

Podcast si můžete pustit i na následujících platformách:
🎧 Spotify: http://bit.ly/wfgaspotify
🎧 Apple Podcasts: http://bit.ly/wfgaapple
🎧 Google Podcasts: http://bit.ly/wfgagoogle
🎧 Anchor: bit.ly/wfgaanchor
🎧 Breaker: http://bit.ly/wfgabreaker
🎧 Pocket Casts: http://bit.ly/wfgapocket
🎧 RadioPublic: http://bit.ly/wfgaradio


Autor: Jakub Švejkovský



KOMENTÁŘE

Napsat komentář

*