Florbalisté Sparty vyhráli na Tatranu. Foto: Tatran Teka Střešovice Florbalisté Sparty vyhráli na Tatranu. Foto: Tatran Teka Střešovice
4. 8. 2021 Czech Open (3) KOMENTÁŘŮ

Czech Open 2021 je tady. Pražský souboj o mužskou elitu, osm týmů v elitě žen

 



Tradiční prázdninový florbalový svátek je tady! O slovo se během prvního srpnového víkendu přihlásí Czech Open 2021, který podruhé za sebou sice poznamená vlivem pandemie viru COVID-19 neúčast elitních zahraničních týmů, přesto se bude na co dívat.

V mužské elitě se představí stejně jako před rokem čtyři zástupci, bude se jednat o čtyři účastníky Livesport Superligy z Prahy: domovskou Spartu, Bohemians, Tatran a Black Angels.

Diváci, kteří musí pro vstup splnit základní hygienické předpisy, se pak mohou těšit například na návrat Slovince Roberta Košiře, slovenskou enklávu v Bohemians, Martina Čermáka v Tatranu nebo na premiéru Black Angels.

Ženská elita nabídne osm účastníků, sedm extraligových týmů doplní reprezentace juniorek, která nasadí hráčky nového cyklu. Ten vyvrcholí světovým šampionátem na Novém Zélandu.

Chybět nebudou všichni tři medailisté: Vítkovice, Chodov a FBC Ostrava, představí se také Tatran, Panthers, Start98 a Bohemians. Mužská elita se bude hrát na Podvinném mlýně, tam také proběhne finálový den. Ženská elita pak najde útočiště v Řepích a na Vinohradech.

Kromě dvou elitních soutěží se bude letos hrát také v kategorii Pro a ve dvou otevřených kategoriích.

Mužská elitní kategorie:

FbŠ Bohemians
Sparta Praha
Tatran Střešovice
Black Angels

Ženská elitní kategorie:

Skupina A:

1. SC Vítkovice
Tigers Start98 Kunratice
Česká republika U19
FbŠ Bohemians

Skupina B:

FBC Ostrava
Panthers Praha
Florbal Chodov
Tatran Střešovice


Autor: Michal Dannhofer



KOMENTÁŘE

  • ??? napsal:

    On je to slovinec Robert Košir, už by se mohl pseudonovinář, pan Dannhofer vzpamatovat a psát korektně…

  • hudino napsal:

    Z toho už se CO dle mne nevzpamatuje. České týmy zjistili, že za současné peníze, co chtějí je pro ně nesmysl se účastnit (s přimhouřením oka pražské) a nevím, jestli se podaří nalákat zpět zvučná jména.

    • Kolins napsal:

      Pokud si máš pinknout ze srandy s Čechama, tak pak je pro elitu (mimopražskou) open opravdu odporně drahý.

Napsat komentář

*