Florbalisté Könizu obhájili triumf na Ško-Energo Cupu. Foto: Florbal Mladá Boleslav Florbalisté Könizu obhájili triumf na Ško-Energo Cupu. Foto: Florbal Mladá Boleslav
3. 8. 2021 Turnaje (0) KOMENTÁŘŮ

Köniz opět vítězem Ško-Energo Cupu

 



Florbalisté Könizu obhájili triumf na přípravném turnaji Ško-Energo Cup. Zlato si zajistili závěrečným vysokým vítězstvím nad pražskou Spartou. Až na poslední čtvrté příčce skončila domácí Boleslav, která turnaj pořádala. Přesto to byli právě Středočeši, kteří jako jediní dokázali vítěze turnaje porazit.

Kromě toho ale padli s pražskou Spartou i s českou reprezentací juniorů, která se chystá na srpnový šampionátu v Brně. Oba dva zápasy Boleslavští prohráli 4:5. Köniz nejprve zdolal juniorskou reprezentaci v těsném utkání 7:6, následně padl s domácími, ale závěrečný debakl do sítě Sparty (12:1) mu vynesl druhý turnajový titul ve dvou letech.

Nejlepším střelcem turnaje se stal útočník vítězů Jan Zaugg, který celkově nasázel šest branek, přičemž pět z nich vsítil do branky Sparty v závěrečném duelu. Druhou příčku na turnaji za Könizem obsadila pětibodová Sparta, juniorská reprezentace brala o bod méně.

Výsledky ŠKO-ENERGO CUPU 2021:

Sparta Praha – Česká republika U19 7:6 po prodl.
Florbal Mladá Boleslav – Sparta Praha 4:5
Florbal Mladá Boleslav – Česká republika U19 4:5
Česká republika U19 – Floorball Köniz 6:7
Florbal Mladá Boleslav – Floorball Köniz 9:3
Floorball Köniz – Sparta Praha 12:1

Konečné pořadí ŠKO-ENERGO CUPU 2021:

1. Floorball Köniz 6 bodů
2. Sparta Praha 5 bodů
3. Česká republika U19 4 body
4. Florbal Mladá Boleslav 3 body

All-star tým ŠKO-ENERGO CUPU 2021:

Lukáš Bauer (Florbal Mladá Boleslav) – Patrik Suchánek (Florbal Mladá Boleslav), Jyrki Holopainen (Floorball Köniz) – Jan Zaugg (Floorball Köniz), Matěj Čermák (Sparta Praha), Silvan Bolliger (Floorball Köniz).


Autor: redakce



KOMENTÁŘE

Napsat komentář

*