V Praze se uskuteční už 10. ročník mládežnického turnaje pořádaného Spartou. Foto: ACEMA Sparta Praha V Praze se uskuteční už 10. ročník mládežnického turnaje pořádaného Spartou. Foto: ACEMA Sparta Praha
22. 8. 2021 Turnaje (0) KOMENTÁŘŮ

Do Prahy zamíří téměř stovka týmů na 10. ročník mládežnického turnaje!

 



Sparta Praha o posledním prázdninovém víkendu uspořádá už desátý ročník mládežnického turnaje. Ten nově ponese název titulárního partnera, kterým se stala firma Salming (dříve se akce jmenovala UNYP Cup). Kromě zápasů je připraven také bohatý doprovodný program.

Hrát se bude v šesti kategoriích a v šesti turnajových halách. Mezi dorostenci a staršími žáky se zúčastní 20 týmů, v ostatních kategoriích bude startovat 16 celků, pouze v kategorii Girls je přihlášeno osm družstev. Celkově by do turnaje mělo zasáhnout kolem 1600 hráčů a hráček. Pro všechny příležitost ladit formu na nadcházející ročník.

Pro účastníky je připraven bohatý doprovodný program, o který se postará Salming společně s dalšími partnery turnaje, kteří hráčům a trenérům nabídnou náplň času mezi jednotlivými zápasy. Zajištěna je také doprava MHD a ubytování se snídaní. Více se o akci dozvíte na oficiálních stránkách www.salmingcup.cz nebo na sociálních sítích.

Přehled kategorií na turnaji:

U11 Kids 3+1
U13 NXT Generation
U15 Youngstars
U17 Challenge
U19 Junior
U19 Girls


Autor: tisková zpráva



KOMENTÁŘE

Napsat komentář

*