Chodov slaví jubileum. Foto: Otakar Prášek Chodov slaví jubileum. Foto: Otakar Prášek
8. 9. 2021 Superliga (0) KOMENTÁŘŮ

Chodov slaví 30 let od založení! Klub chystá vzpomínkové rozhovory i speciální akce

 



V roce 1991 parta kamarádů kolem Michala Bauera založila na Jižním Městě florbalový klub. Spolu se střešovickým Tatranem se tak Chodov stal prvním českým florbalovým klubem. Od momentu založení uběhlo v tomto roce 30 let. V průběhu podzimu si celou éru budou Chodovští připomínat.

V souvislosti s oslavami klub připravil několik akcí a změn. Tou nejviditelnější je užívání dvoubarevného loga. Tato verze je součástí klubového manuálu již od rebrandingu z roku 2008, ale dosud byla využíváno spíše raritně.

Svou vlastní identitu budou mít i oslavy. Stejně jako v případě 25. výročí Chodov vytvořil speciální logo, které bude zaštiťovat veškeré materiály související s výročím. Také se objeví na limitované edici merchandisingu, kterou klub z Jižního Města představí v nadcházejících týdnech.

Doprovodné aktivity budou probíhat i na chodovském webu a sociálních sítích. Čtenáři se mohou těšit na sérii rozhovorů s výraznými postavami historie klubu a členy Klubu legend Florbal Chodov. Chybět nebudou historické milníky či statistiky.

Kromě toho se na Jižním Městě chystají tři větší akce: v neděli 24. října v rámci domácího zápasu proti Black Angels dojde k uvedení dalších členů do Klubu legend Florbal Chodov. Druhým vrcholem oslav bude poslední domácí zápas roku 2021. Ten se odehraje v pátek 17. prosince a Chodov bude v domácí hale hostit stejně starý Tatran Střešovice.

Definitivní tečkou za oslavami a vlastně i florbalovým rokem 2021 bude tradiční Vánoční turnaj smíšených týmů za účasti hráčů a hráček elitních týmů.


Autor: tisková zpráva klubu



KOMENTÁŘE

Napsat komentář

*