11. 9. 2021 Podcasty (0) KOMENTÁŘŮ

Florbal.cz podcast: Jak přestupové léto v superlize zahýbe s rozložením sil?

 



Mladá Boleslav výrazně omladila svůj kádr, do jejího týmu zamířila pětice mladých talentovaných hráčů. Do Vítkovic se z Tatranu vrátil reprezentační obránce Ondřej Vítovec, naopak Tatran posílili výrazné osobnosti Marek Beneš a David Šimek. Jak se povede Chodovu s Martinem Skřivánkem a Mikulášem Komárkem? A co Sparta či Bohemians? Na to v novém díle Florbal.cz podcastu odpovídali komentátor ČT sport Ondřej Zamazal a sportovní novinář a bývalý hráč Tatranu či Sparty Jakub Švejkovský.

Úřadujícího šampiona Livesport Superligy opustili zkušení hráči jako Petr Krzyžanek, Tomáš Chroust nebo Jan Řehoř. Budou náhrady v podobě Matěje Pěničky, Dominika Beneše nebo Petra Koláčeného trefou do černého? Omlazení absolvoval také Chodov. Celek z Jižního Města dal sbohem bratrům Koutným a Ondřeji Mikešovi. Nahradí dlouholetou oporu Martin Skřívanek?

O řadu hráčů přišli Bohemians, trenér Jedlička ale naproti tomu přivedl slovenskou legii. Bude to stačit na vyšší příčky? Vysoké ambice má tradičně Sparta. Ta v létě nebyla na přestupovém trhu tak aktivní. Sázet bude na konsolidovaný kádr doplněný o vracejícího se Slovince Roberta Košira. Jak moc bude trenéru Kašpárkovi scházet kometa uplynulé sezony Dominik Beneš?

A opomenout nesmíme ani Tatran a Vítkovice. Právě na této ose putoval reprezentační zadák Ondřej Vítovec, jeden z nejlepších obránců ligy, který se rozhodl pro návrat do Ostravy. Tatran tedy přišel o výraznou oporu defenzivy, ale posiloval ofenzivu. David Šimek a Marek Beneš jsou těžké váhy.

To vše a mnohé další jsme stihli probrat v novém díle Florbal.cz podcastu. Komentátor ČT sport Ondřej Zamazal rovněž prozradil, jak budou v letošní sezoně vypadat přenosy z Livesport Superligy. A v závěru jsme s redaktorem Florbal.cz Michalem Dannhoferem stihli probrat i extraligu žen.  Nový díl najdete tradičně na Soundcloud, na Spotify, na Apple Podcasts a záznam živého vysílání můžete zhlédnout na našem Youtube kanálu. Přejeme příjemný poslech!

I. část – 0:00
Kdo ulovil nejlepší posily a změní se pořadí nejlepších týmů?
II. část – 48:50
Florbal na ČT sport
III. část – 51:45
Extraliga žen na prahu nového ročníku


Autor: Gustav Ondrejčík



KOMENTÁŘE

Napsat komentář

*