FBC Ostrava a Chodov čeká vzájemný střet. Foto: FBC Ostrava FBC Ostrava a Chodov čeká vzájemný střet. Foto: FBC Ostrava
25. 9. 2021 Ženský florbal - Zahraničí (0) KOMENTÁŘŮ

PREVIEW: Chodov míří na půdu FBC, Bohemians vyzvou Start98. Uspěje Olomouc i potřetí?

 



Třetí pokračování Extraligy žen má jasný tahák v podobě souboje FBC Ostrava a Chodova. Ostravu čeká druhé těžké utkání v řadě poté, co minulý týden v nájezdové bitvě přetlačila Tatran Střešovice. V Praze se pak utkají Bohemians se Startem98, do Olomouce přijede Jičín. Židenice pak přivítají Vítkovice.

Program 3. kola Extraligy žen:

FbŠ Bohemians – FATPIPE Tigers Start98 Kunratice
Sobota, 16.00, Jedenáctka VS
Zajímavé pražské derby na úvod. Oba týmy, které se v minulém ročníku střetly v přímém boji o účast v play off, ukázaly, že v novém ročníku se s nimi musí počítat. Start98 získal cennou výhru v Židenicích, Bohemians zase potrápily Vítkovice. Ve vzájemném duelu budou rozhodovat maličkosti, více favorizujeme Bohemians, především pro vyrovnanou brankářskou dvojici.
Tip Florbal.cz:
Výhra Bohemians za 2 body

FBC ČPP OSTRAVA – FAT PIPE FLORBAL CHODOV
Sobota, 17.00, ČPP Aréna Ostrava
Jednoznačný šlágr tohoto víkendu. Ostrava do něj půjde jednoznačně povzbuzena o výhru nad Tatranem, kterou vybojovala v nájezdech. Chodov zase odehraje první opravdu těžký zápas proti soupeři z elitní čtveřice. Je jasné, že na půdě ČPP Arény se odehraje velká bitva, která podle nás vítěze v základní hrací době nepozná.
Tip Florbal.cz:
Výhra Chodova za 2 body

K1 Florbal Židenice – 1. SC TEMPISH Vítkovice
Neděle, 15.00, MSH Vodova Brno
Je dané, že střetnutí Židenic s Vítkovicemi, především pak v Brně, mají určité „genius loci“, oba týmy prošly velkou proměnou a pomohly si také navzájem, když mezi nimi proběhl rozsáhlý transfer. Oba týmy navíc ukázaly určitou zranitelnost, když Židenice ztratily zápas se Startem98, Vítkovicím se zase ne úplně optimálně povedl souboj s Bohemians. Přesto by ostravský tým měl v Brně zvítězit.
Tip Florbal.cz:
Výhra Vítkovic za 3 body

FBS Olomouc – KM automatik FBK Jičín
Neděle, 16.00, SH Čajkaréna Olomouc
Olomouc vyhrála dvakrát za 2 body a zatím se profiluje tak, že by případně mohla být nejsilnějším týmem druhé vlny týmů, které se seřadí za elitní čtveřicí, s největším potenciálem tuto čtvreřici případně potrápit. Od zápasu s Jičínem se dá očekávat ofenzivní představení na obou stranách, v zápase by mohlo padnout hodně branek. Výhru dáváme na stranu Olomouce.
Tip Florbal.cz:
Výhra Olomouce za 3 body

Bulldogs Brno – PSN Tatran Střešovice
Neděle, 17.00, SH SportPoint Brno
Buldočky měly dobře rozehraný zápas s Mladou Boleslaví, ve druhé polovině se jim ale hrubě nepodařil. Ve třetím kole je navíc čeká druhý opravdu těžký soupeř, když v prvním kole vyzvaly FBC Ostrava. Tatran by měl v Brně ukázat kvalitu a odvézt si tři body.
Tip Florbal.cz:
Výhra Tatranu za 3 body

Panthers Praha – MITEL Florbalová akademie MB
Neděle, 18.00, SH ZŠ Rudná
Panthers neprožívají optimální vstup do sezony, naopak Mladá Boleslav získala tři body na hřišti Bulldogs. Dost možná se ukazuje, že nahradit dvě opory, jakými pro Panthers byly Veronika Zittová s Nelou Havlíkovou nebude snadné. Nicméně závěr extraligového programu tohoto víkendu nabídne jistě zajímavou bitvu s nejistým výsledkem, ve kterém ale favorizujeme domácí tým, především díky obranné činnosti.
Tip Florbal.cz:
Výhra Panthers za 3 body


Autor: Michal Dannhofer



KOMENTÁŘE

Napsat komentář

*