Rozhodčí si ve Švédsku spletli haly. Foto: ARQLY.se Rozhodčí si ve Švédsku spletli haly. Foto: ARQLY.se
27. 9. 2021 Švédsko (0) KOMENTÁŘŮ

Bizár ve Švédsku: Sudí si před zápasem druhé nejvyšší soutěže spletli haly, byli o 320 kilometrů jinde

 



Bizarní chybu předvedli rozhodčí, kteří byli nominováni na utkání jižní divize druhé nejvyšší švédské mužské soutěže mezi celky Åby IBK a Lindås Rasta IBK. Rozhodčí si totiž spletli dvě haly stejného jména a bohužel dorazili do té špatné, vzdálené zhruba 320 kilometrů od skutečného místa konání zápasu. Ten se nakonec odehrál s jinou rozhodcovskou dvojicí.

Velkou chybu předvedli rozhodčí, kteří byli původně nominováni na zápas jižní divize druhé nejvyšší švédské mužské soutěže mezi Åby IBK a Lindås Rasta IBK. Utkání se mělo odehrát v prostorách Åby Arény ve městě Norrköping, rozhodcovský pár ale zamířil do haly stejného názvu, ovšem ve městě Mölndal u Göteborgu, zhruba 320 kilometrů od správného místa konání a na opačné straně Švédska.

Utkání se nakonec odehrálo s náhradním rozhodcovským párem a domácí tým jej vyhrál 5:4 po prodloužení. Podobná chyba by se v minulosti mohla stát také v Česku, avšak spíše v hokeji. Není to totiž tak dlouho, co se například hokejové arény v Plzni, Pardubicích a Ostravě shodně jmenovaly „ČEZ Aréna.“ V současné době jsou ale všechny pojmenovány dle jiných titulárních sponzorů.


Autor: Michal Dannhofer



KOMENTÁŘE

Napsat komentář

*