Svátečním šlágrem bude souboj Chodova s Tatranem. Foto: Florbal Chodov Svátečním šlágrem bude souboj Chodova s Tatranem. Foto: Florbal Chodov
28. 9. 2021 Extraliga žen (0) KOMENTÁŘŮ

PREVIEW: Sváteční kolo přinese souboj Chodova se Střešovice, Bohemians jedou do Židenic

 



Státní svátek přinese již tradičně další pokračování Extraligy žen. Ve čtvrtém kole se pozornost zaměří především na souboj Chodova s Tatranem. Do Židenic pak přijedou florbalistky Bohemians a neporažená Olomouc zamíří na půdu Vítkovic.

Program 4. kola Extraligy žen

1.SC TEMPISH Vítkovice – FBS Olomouc
14.00, SC Dubina Ostrava
Sváteční program otevírá souboj dvou neporažených týmů, Olomouc o víkendu porazila v gólové přestřelce Jičín a náš tip je ten, že také na Dubině padne hodně branek. Od Olomouce se dá očekávat aktivní a celoplošný florbal, který by mohl Vítkovicím činit problémy. Pro oba týmy každopádně velmi zajímavá prověrka.
Tip Florbal.cz:
Výhra Vítkovic za 3 body

MITEL Florbalová akademie MB – FBC ČPP OSTRAVA
16.00, Nová MSH Mladá Boleslav
Ostrava se musí rychle oklepat z porážky s Chodovem. Souboj s Mladou Boleslaví by měla na svou stranu získat především díky větší herní kvalitě, která by se postupem času měla projevit. Svěřenkyně trenéra Jakuba Robenka ale občas mají problémy na hřištích papírově slabších soupeřů, což je něco, co by Boleslav mohla trestat.
Tip Florbal.cz:
Výhra Ostravy za 3 body

KM automatik FBK Jičín – FATPIPE Tigers Start98 Kunratice
16.30, Sportovní areál Jičín
Mladý tým Startu čeká další výzva v podobě zkušeného Jičína. Ten nastřílel Olomouci devět branek a ukázal, že v zápasech vůči srovnatelným soupeřům umí být nebezpečný. Trenér Olomouce Radek Řehák správně poznamenal, že zkušený tým Jičína umí trestat chyby, ty tak nesmí Start dělat, pokud chce na palubovce soupeře uspět.
Tip Florbal.cz:
Výhra Jičína za 2 body

K1 Florbal Židenice – FbŠ Bohemians
17.00, MSH Vodova Brno
Florbalistky Bohemians si jednoznačně poradily se Startem98 a po dálnici D1 zamíří za další výzvou, tentokráte do Židenic. Při absenci zápasu Chodova s Tatranem by se jednoznačně jednalo o šlágr kola, tento potenciálně velmi vyrovnaný duel se ale i tak vyplatí naladit.
Tip Florbal.cz:
Výhra Bohemians za 3 body

FAT PIPE FLORBAL CHODOV – PSN Tatran Střešovice
18.00, SH Jižní Město
První večerní duel přinese také největší sváteční šlágr. Chodov o víkendu vynuloval Ostravu, nyní se střetne s Tatranem, který s Ostravou padl až po nájezdech. Zajímavé bude utkání jistě nejen pro Markétu Prontekerovou, ale pro všechny zúčastněné. Ve prospěch Chodova mluví nejen domácí prostředí, ale také větší zkušenosti. Každopádně ale je před námi zajímavý duel.
Tip Florbal.cz:
Výhra Chodova za 3 body

Panthers Praha – Bulldogs Brno
19.00, SH ZŠ Rudná
V minulém kole dokázaly hráčky Panthers zvítězit proti Mladé Boleslavi, nyní je čeká další soupeř, kterého by měly porazit k tomu, aby se pohybovaly v takových patrech tabulky, v jakých chtějí být. Hra Bulldogs se sice o něco zlepšuje s každým zápasem, svěřenkyně trenéra Petra Dadeje ale nutně ještě potřebují čas, který ale nemají. Na druhou stranu by se v Brně mohlo odehrát zajímavé utkání.
Tip Florbal.cz:
Výhra Panthers za 3 body


Autor: Michal Dannhofer



KOMENTÁŘE

Napsat komentář

*