14. 10. 2021 Podcasty (1) KOMENTÁŘŮ

Florbal.cz podcast: V repre mi chybí Jendrišák, říká Rambousek. Proti Švédům a Finům to bude těžké, shodli se experti

 



Další díl Florbal.cz podcastu se věnoval nadcházejícímu reprezentačnímu víkendu a také první třetině Livesport Superligy. Pod vedením redaktora Florbal.cz Jakuba Švejkovského se o své názory podělili matador české florbalové žurnalistiky a komentátor Nova Sport Tomáš Rambousek, asistent trenéra u mužů Kalmarsundu Martin Forman a legenda především libereckého florbalu Lukáš Nesměrák. O ženské okénko se pak postarali redaktor Florbal.cz Michal Dannhofer a Tomáš Rambousek.

Livesport Superliga má za sebou téměř první třetinu a nabízelo se hned několik témat. V podcastu Florbal.cz se podrobně rozebrala situace Vítkovic nebo Sparty, řeč přišla také na Mladou Boleslav.

Hlavní pozornost se ale věnovala českým reprezentacím, které mají před sebou světové šampionáty v Uppsale a Helsinkách, přičemž mužský národní tým se nyní v rámci EFT představí v Plzni, ženy pak míří do Finska.

Reprezentace mužů se bude muset obejít bez kapitána Patrika Dóži. „Zaráží mě, že absence kapitána se tady vlastně vůbec nekomentuje. Přitom stačí říct, že problém je ten a ten. Ano, Paddy je v Usteru a zřejmě má problémy se zády, každý zápas je na střídačce a možná by chtěl hrát. Ale nikdo to neřeší,“ smutnil Tomáš Rambousek.

I. část – 0:00
Začátek Livesport Superligy
II. část – 31:30
Dění ve Švédsku
III. část – 41:20
Mužská reprezentace před EFT
IV. část – 1:05:20
Start extraligy žen a ženská reprezentace před EFT


Autor: Michal Dannhofer



KOMENTÁŘE

Napsat komentář

*