Kdo se bude radovat v moravském derby mezi Olomoucí a Židenicemi? Foto: K1 Florbal Židenice Židenice se ve šlágru postaví Panthers, Olomouc čekají dva zápasy s Ostravou. Foto: K1 Florbal Židenice
17. 11. 2021 Extraliga žen (0) KOMENTÁŘŮ

PREVIEW: Židenice čeká střet s Panthers, Olomouc jde poprvé na Ostravu

 



Poslední kolo základní části před přestávkou vyhrazenou pro ženský světový šampionát má před sebou Extraliga žen. Zajímavý bude již začátek dne, od 14 hodin se totiž utkají Židenice s Panthers. Poprvé se také utkají hráčky Olomouce s FBC Ostrava, druhý duel je čeká v pátek. Kolo pak zakončí pražské derby mezi Startem98 a Tatranem.

Středeční program Extraligy žen:

K1 Florbal Židenice – Panthers Praha
14.00, MSH Vodova Brno
Šlágr kola hned na jeho začátku. Židenice a Panthers jistě předvedou zajímavý duel, který má potenciál přinést zajímavý výsledek z pohledu brněnského týmu, který do zápasu nejde jako favorit. Panthers trápí určité kyvadlo výkonů, což je další aspekt, který může utkání provázet.
Tip Florbal.cz:
Výhra Panthers za 3 body

1.SC TEMPISH Vítkovice – MITEL Florbalová akademie MB
14.00, SC Dubina Ostrava
První vzájemné utkání bylo vlastně rozhodnuto po patnácti minutách, až poté se Mladá Boleslav zkonsolidovala a předvedla důstojných 40 minut. Vítkovice jsou velkým favoritem zápasu a jejich převaha by se postupně měla projevit, nicméně Boleslav jistě zkusí nedat se zadarmo.
Tip Florbal.cz:
Výhra Vítkovic za 3 body

KM automatik FBK Jičín – FAT PIPE FLORBAL CHODOV
16.30, Sportovní areál Jičín
Jičín se po jednozápasové přestávce vrací do Extraligy žen, je ovšem otazníkem, v jakém stavu bude fakticky po dvou dnech jeho kádr, který nebyl schopný nastoupit proti FBC. Chodov je nicméně jasným favoritem zápasu, ačkoliv také nemá k dispozici kompletní tým.
Tip Florbal.cz:
Výhra Chodova za 3 body

FBS Olomouc – FBC ČPP Bystroň Group Ostrava
17.00, SH Čajkaréna Olomouc
Poprvé se utkají také týmy Olomouce a Ostravy, stejně, jako v pražském derby mezi Startem98 a Tatranem, se dá očekávat velmi ofenzivní zápas. Olomouc se proti Panthers vrátila na vítěznou vlnu, do zápasů s Ostravou tak může jít s čistou hlavou. Tip? V tomto zápase padne opravdu hodně branek.
Tip Florbal.cz:
Výhra FBC za 3 body

Fbš Bohemians – Bullogs Brno
17.00, SH Dolní Břežany
Florbalistky Bohemians již mají k dispozici domácí prostředí v Dolních Břežanech, proti Bulldogs se musí připravit na aktivní pojetí soupeře, který jej naposledy předvedl proti Vítkovicím. Brnu se takto již povedlo dostat do problémů Olomouc, uvidíme, jak se mu bude dařit proti Bohemians, kteří ale zůstávají favoritem zápasu.
Tip Florbal.cz:
Výhra Bohemians za 3 body

FATPIPE Tigers Start98 Kunratice – PSN Tatran Střešovice
19.00, SH Jižní Město
Tatran definitivně zažehnal horší období a míří do sfér, ve kterých se chtěl pohybovat. V pražském derby bude mít roli favorita, mladé týmy na obou stranách slibují ofenzivní a agresivní florbal. Tohle bude jednoznačně zápas, na který se vyplatí počkat.
Tip Florbal.cz:
Výhra Tatranu za 3 body


Autor: Michal Dannhofer



KOMENTÁŘE

Napsat komentář

*