Viktor Klinsten je zpět v přípravě. Foto: Flickr IFF
24. 2. 2022 Švédsko (0) KOMENTÁŘŮ

Klinsten je zpět: Parsjö Tegnér je skvělý pro Storvretu, zůstane dlouho, klub měl postupovat jinak, teď chci zlato

 



Viktor Klinsten je zpět. Třiatřicetiletého gólmana Storvrety se dotklo, jakým způsobem se dozvěděl o příchodu konkurenta Månse Parsjö Tegnéra z Dalenu a potřeboval pauzu. Nyní je zpět, podle magazínu Innebandymagazinet.se smířený a pozitivní. Chci vyhrát zlato a potkat kluky, hlásí.

Příchod Månse Parsjö Tegnéra z Dalenu vyvolal ve Viktoru Klinstenovi prudkou reakci, gólman vedení svého milovaného klubu kritizoval za to, že o jeho podpisu nevěděl. „Myslím si, že vedení klubu to udělalo špatně, musel jsem si tu informaci přečíst v Expressenu, místo toho, aby za mnou přišli a vysvětlili mi to. To by pak byl úplně jiný příběh. Udělali to prostě špatně, chtěl jsem na to poukázat,“  řekl pro Innebandymagazinet.se .

Nakonec se vysvětlení dočkal. „Vysvětlili mi to, ale chtěl bych jej předtím, než se o něčem dočtu v médiích. Nemám problém s tím, jakou cestou se vydali, ale s tím, že jednali za mými zády. Mysleli si, že skončím, ačkoliv jsem nic takového neřekl a jiné věci. To mě unavilo a potřeboval jsem pauzu,“ vysvětluje. „Chápu, co udělali, ale měli to udělat jinak. To je celé,“ snaží se mít téma za sebou.

Pro svého kolegu v brankovišti má přitom slova chvály. „Určitě, je to dobrá věc. Je to opravdu dobrý gólman a bude ve Storvretě dlouho. To je skvělé,“ říká na to konto o sedm let mladšího gólmana.

Že by nakonec přeci jen působili ve Storvretě společně? „Nechci udělat unáhlené rozhodnutí, mám v hlavě myšlenky, o kterých musím více popřemýšlet a udělat rozhodnutí,“ uzavřel Viktor Klinsten.


Autor: Michal Dannhofer



KOMENTÁŘE

Napsat komentář

*