Jana Procházku stála záchrana s Pardubicemi dva zuby. Foto: TJ Sokol Královské Vinohrady Jana Procházku stála záchrana s Pardubicemi dva zuby. Foto: TJ Sokol Královské Vinohrady
12. 3. 2022 Superliga (0) KOMENTÁŘŮ

VIDEO: Vinohradského Procházku stála výhra nad Pardubicemi zuby. Jako Jágr, žertuje klub

 



Florbalista Sokola Královské Vinohrady Jan Procházka si udržení svého týmu v Livesport Superlize bude pamatovat doslova do konce života. Poté, co totiž vstřelil rozhodující branku na 3:2 mu jeden ze spoluhráčů vyrazil dva přední zuby. Na Facebooku svého týmu se pak dočkal vtipného přirovnání k Jaromíru Jágrovi.

Úraz v dutině ústní není při oslavách českých sportovců nic nového, stačí si vzpomenout na Dominika Haška, který při oslavě zisku zlatých medailí nad Ruskem trefil hokejkou do zubů obránce, a také svého týmového spoluhráče z Buffala Sabres Richarda Šmehlíka.

Podobný příběh napsal jedenadvacetiletý florbalista Vinohrad Jan Procházka. Ten totiž ve 37. minutě vstřelil gól svého týmu na 3:1, který se nakonec při výhře 6:2 ukázal jako vítězný.

Nutno říci, že branka to byla vskutku povedená, jenže měla tuze nešťastnou dohru. Procházka totiž při oslavě branky naskočil do Ivana Perglera, což jej v konečném důsledku stálo dva zuby.

Od svého vlastního oddílu se v uvolněné atmosféře záchrany dočkal přirovnání k další české hokejové legendě. „Když to spravili Jardovi Jágrovi, tak tohle půjde taky,“ napsaly Vinohrady.


Autor: Michal Dannhofer



KOMENTÁŘE

Napsat komentář

*