19. 3. 2022 Podcasty (0) KOMENTÁŘŮ

Florbal.cz podcast: Do superfinále postoupí Boleslav s Tatranem, volba Vítkovic v ženách je logická

 



Přinášíme Vám další díl Florbal.cz podcastu. Před semifinále Livesport Superligy se o své názory podělili florbalový novinář a komentátor Nova Sport Tomáš Rambousek, bývalý hráč Sparty a Tatranu a novinář Florbal.cz Jakub Švejkovský a brankářská legenda Chodova Jan Barák. Trojice se shodla na postupu Tatranu a Boleslavi do Superfinále. V ženské části podcastu pak byl hostem novinář Florbal.cz Michal Dannhofer.

Semifinále Livesport Superligy přinese souboj mezi dvojicí Mladá Boleslav – Sparta Praha a Tatran Střešovice – Vítkovice. „Bude to extrémně vyrovnaná série, Tatran není úplně prověřen sérií s Black Angels, Vítkovice jsou v mnohem lepší provozní teplotě. Tatran má ale senzační ročník a očekávám jeho postup, můj tip je 4:2 nebo 4:3,“ uvedl Jakub Švejkovský.

„Přeji si, ať se obmění složení superfinálové dvojice, pokud chtějí Vítkovice uspět, tak musí probudit druhou a třetí formaci, v sérii s Chodovem dala vítkovická jednička 21 branek z 25,“ uvedl Jan Barák.

Predikce série Tatran – Vítkovice

Ve druhé sérii se pak utká Mladá Boleslav se Spartou. „Sparta nezískala ještě jediný semifinálový zápas, jsem na ně extrémně zvědavý. Velkou oporou je Martin Beneš, nicméně pořád si myslím, že Sparta k dokráčení na vrchol potřebuje ještě jednoho až dva rozdílové hráče, typu Dominika Beneše,“ predikuje Švejkovský.

„Bude to pro Boleslav jiné než proti Liberci. Sparta to podle mě Bolce trochu znechutí. Úspěch povede přes poctivý taktický výkon, protože účel světí prostředky, Sparta rozhodně může nějaké zápasy vyhrát,“ řekl Tomáš Ramobusek.

Predikce pro sérii Mladá Boleslav – Sparta Praha

Velký ohlas na sociálních sítích pak vyvolala volba Vítkovic v Extralize žen, když zvolily FBC Ostrava. „Nemyslím si, že je to tak, že soupeře Vítkovic vybírá jejich vedení a hráčky to slepě poslouchají, jejich volba splňuje parametry úspěchu v Superfinále. Vítkovice jsou ze své pozice bity v rámci Superfinále. No a každý z těch tří soupeřů je schopný Vítkovice porazit, přičemž osobně vidím pro Vítkovice nejtěžšího možného soupeře pro Superfinále v FBC Ostrava. Takže se jej logicky Vítkovice snaží vyřadit,“ řekl Michal Dannhofer.

Volbu Vítkovic pro semifinále v Extralize žen rozebral Michal Dannhofer

I. část – 0:00
Play off Extraligy žen
II. část – 19:40
Ohlédnutí za čtvrtfinále Livesport Superligy
III. část – 39:15
Predikce semifinálových bitev
IV. část – 1:01:25
Tuhý boj o postup v 1. lize
V. část – 1:11:00
Nový projekt reprezentace U23


Autor: Michal Dannhofer



KOMENTÁŘE

Napsat komentář

*