Karolína Suchá vystřelila Chodovu mečbol. Foto: Flickr Florbal Chodov
30. 3. 2022 Extraliga žen (0) KOMENTÁŘŮ

Chodov má mečbol, v prodloužení pátého zápasu o tom rozhodla Karolína Suchá

 



Florbalistky Chodova poprvé v semifinálové sérii s Tatranem Střešovice vedou. Rozhodla o tom jejich výhra v prodloužení pátého utkání série, kterou vystřelila Karolína Suchá. Chodov tak otočil průběh série ze stavu 0:2 na 3:2 a v pátek bude mít možnost ukončit sérii.

Chodov začal utkání skvěle, už po sedmdesáti sekundách vedl díky povedené střele Chudé. Vzápětí dostal první a jedinou možnost přesilové hry, tu ale nevyužil. Ve dvanácté minutě tak mohla na 1:1 srovnat Seemannová a po první části tak bylo skóre vyrovnané.

Druhá třetina se povedla více Chodovu, který působil aktivnjším dojmem a zaslouženě si díky brankám Keprtové a Prontkerové došel pro dílčí vedení 3:1 po čtyřiceti minutách.

Ve třetí třetině se povedlo Tatranu srovnat zásluhou Vachudové se Stůjovou. Především poslední minuty třetí třetiny byly velmi ofenzivní, rozhodčí dokonce neuznali branku Prontekerové v 59. minutě pro hru vysokou holí, což se ukázalo jako hraniční rozhodnutí.

Prontekerovou ani celý Chodov ale neuznaná branka nakonec mrzet nemusela: po dvou minutách prodloužení totiž vystřelila Chodovu mečbol Karolína Suchá.

Chodov tak otočil vývoj série na 3:2 a v pátek bude mít možnost sérii ukončit.

Výsledek 6. semifinále Extraligy žen:

FAT PIPE FLORBAL CHODOV – PSN Tatran Střešovice 4:3p
branky: 2. Eliška Chudá, 28. Vanessa Rebecca Keprtová, 35. Markéta Prontekerová, 63. Karolína Suchá – 12. Kateřina Seemannová, 42. Kateřina Vachudová, 54. Karolína Stůjová; rozhodčí: Jiří Jelínek – Josef Libecajt; vyloučení: 0:1; využití: 0:0; diváků: 215; zásahy brankářů: Jana Christianová 14 – Eliška Drbalová 19; po třetinách: 1:1, 2:0, 0:2, 1:0;


Autor: Michal Dannhofer



KOMENTÁŘE

Napsat komentář

*