František Vykopal zůstane v Otrokovicích. Foto: Tomáš Brčko, Panthers Otrokovice František Vykopal zůstane v Otrokovicích. Foto: Tomáš Brčko, Panthers Otrokovice
20. 4. 2022 Superliga (0) KOMENTÁŘŮ

Vykopal pokračuje v Otrokovicích, podepsal novou smlouvu na dva roky

 



Panteři z Otrokovic se budou moci také v následujících dvou sezonách spolehnout na služby svého nejproduktivnějšího střelce Františka Vykopala. Třiadvacetiletý florbalista totiž ve středu oznámil podpis nového dvouletého kontraktu.

František Vykopal patří k nejvíce produktivním florbalistům Otrokovic, v právě skončené sezoně nasbíral v základní části 40 bodů, z toho hned 28 bylo za přesné zásahy. Není tak divu, že jeho jméno proběhlo různými přestupovými spekulacemi, sám hráč už před začátkem sezony 2021/2022 přiznal, že měl blízko do Hattricku Brno.

Nyní je ale všem spekulacím konec, Vykopal oznámil prostřednictvím zastupující FAP Agency, že v Otrokovicích zůstane ještě minimálně dvě sezony.

Hattrick nakonec ze Superligy sestoupil, Otrokovice skončily v základní části na desátém místě a v osmfinále play off nestačili poměrem 2:0 na BLACK ANGELS.


Autor: Michal Dannhofer



KOMENTÁŘE

Napsat komentář

*