Oona a Veera Kauppi zůstávají na stejné adrese. Foto. IFF Oona a Veera Kauppi zůstávají na stejné adrese. Foto. IFF
23. 6. 2022 Ženský florbal - Zahraničí (0) KOMENTÁŘŮ

Magická dvojčata Kauppi zůstanou v Thorengruppenu. Florbal je číslo 1 v našem životě, říkájí

 



Magická florbalová dvojčata Veera a Oona Kauppi zůstanou v Thorengruppenu. Nejlepší švédský tým ve středu oficiálně oznámil, že finské florbalistky podepsal na následující dvě sezony. Podle vyjádření v tiskové zprávě jim nový kontrakt zaručí, že florbal bude číslem 1 v jejich životech.

Sourozenecké duo Veera a Oona Kauppi zůstávají v Thorengruppenu, kde podepsaly nové dvouleté smlouvy. „Thorengruppen je aktuálně nejlepší florbalovou asociací na světě a nám se v ní skvěle daří. Každý den se zde vyvíjíme a dostaly jsme takové podmínky, abychom mohly mít florbal jako číslo 1 v našem životě,“ uvedly obě sestry v tiskovém prohlášení.

Radost má také vedení Thorengruppenu, následovatele IKSU. „Jsme velmi rádi, že dvojčata Kauppi se rozhodly prodloužit s námi kontrakty. Jsou to skvělé florbalistky, se skvělým přístupem a světovou kvalitou, ale jsou také skvělými ambasadorkami pro naši organizaci a pro florbal samotný,“ raduje se sportovní manažer Jocke Sjöström.

Podpis je o to cennější, že o obě magická dvojčata byl značný zájem, otevřeně se do mixu přihlásil Falun. „Bylo by trochu hloupé nenechat prostor pro další nabídky, ale není tajemstvím, že se nám v Umeå líbí a daří se nám. Rozhodly tréninkové podmínky, kdy máme prostor se neustále rozvíjet. Vše v Thorengruppenu navíc funguje, jak na hřišti, tak mimo něj,“ řekly obě sestry.


Autor: Michal Dannhofer



KOMENTÁŘE

Napsat komentář

*