Markéta Lenfeldová znovu obleče dres Vítkovic. Foto: Český florbal Markéta Lenfeldová znovu obleče dres Vítkovic. Foto: Český florbal
29. 7. 2022 Extraliga žen (0) KOMENTÁŘŮ

Vítkovice přivedly tři obránkyně z 1. ligy, do Ostravy se vrací Lenfeldová

 



Zdá se, že otázka obranných řad je ve Vítkovicích vyřešena. Ostravský tým totiž v pátek večer oznámil, že angažoval hned tři mladé obránkyně z 1. ligy: již podruhé obleče vítkovický dres Markéta Lenfeldová z Liberce, přichází také Klára Hrobařová z Třince a Eliška Willmannová ze Znojma.

Vítkovice z různých důvodů ztratily hned šest členek obranných řad, z opačného to pohledu to znamená, že v týmu zůstaly ze stabilních členek vlastně jen Šárka Staňková s Janou Troškovou. Bylo tak zřejmé, že situaci v defenzívě budou muset řešit.

A vyřešily jí posilami z 1. ligy: do Vítkovic se vrací juniorská reprezentantka Markéta Lenfeldová z Liberce, přichází Klára Hrobařová z Třince a Eliška Willmannová ze Znojma.

„Tým prochází velkým množstvím změn a zejména obranu stavíme v podstatě úplně novou. Všechny tři holky jsou charakterově přesně tím, co jsme si přáli a již delší dobu jsme o ně stáli. Tým navíc doplňuje několik mladých hráček z juniorek, které se v přípravě jeví velmi dobře. Změny v kádru tak jsou již víceméně uzavřeny, ačkoliv přiznávám, že ještě jednu novou útočnici bychom si v něm dovedli představit,“ uvedl v tiskové zprávě oddílu Jiří Velecký.


Autor: Michal Dannhofer



KOMENTÁŘE

Napsat komentář

*