Michaela Marešová je novou členkou realizačního týmu v Bohemians. Foto: FbŠ Bohemians Michaela Marešová je novou členkou realizačního týmu v Bohemians. Foto: FbŠ Bohemians
8. 8. 2022 Extraliga žen (1) KOMENTÁŘŮ

Marešová jde po konci v Tatranu do Bohemians. Chtěl jsem, aby byla u nás, říká Musil

 



Michaela Marešová bude nadále působit v Extralize žen. Poté, co po třech letech skončila jako hlavní trenérka Tatranu Střešovice, se přesouvá do Bohemians, kde bude součástí realizačního týmu nového hlavního trenéra Michala Vojáčka. Podle prezidenta Bohemians Martina Musila se jejím angažováním splnil jeho osobní dlouhodobý cíl.

Po konci v Tatranu Střešovice se zkušená trenérka obrazně přesouvá do Dolních Břežan, posílí totiž strukturu ženského extraligového týmu Bohemians. „S Michaelou Marešovou se známe zhruba od roku 1997 a cílil jsem na ni dlouhodobě. Když se nyní, po jejím konci v Tatranu otevřela možnost, tak bylo nasnadě, že jsem jí oslovil a šel jsem najisto, s tím, že bych chtěl, aby u nás působila,“ uvedl pro Florbal.cz prezident Bohemians Martin Musil.

„Je to zkušená trenérka, která nyní bude mít o něco menší úvazek, než byla zvyklá, což byla také jedna z podmínek, protože již nechtěla florbal tolik upřednostňovat před civilním zaměstnáním. Stále je to ale velmi zkušená trenérka a na spolupráci se těším,“ uzavřel prezident Bohemians Martin Musil.


Autor: Michal Dannhofer



KOMENTÁŘE

Napsat komentář

*