Eva Řeháková na tréninku juniorské reprezenace. Foto: Český florbal Eva Řeháková na tréninku juniorské reprezenace. Foto: Český florbal
31. 8. 2022 Reprezentace juniorek (0) KOMENTÁŘŮ

Eva Řeháková: Vstup to nebyl ideální, je super, že jsme pořád dávaly góly

 



Stala se první střelkyní svého týmu na šampionátu juniorek v Katowicích. Eva Řeháková otevřela skóre utkání proti Slovensku. Nakonec se špíl nevyvíjel podle českých představ, nicméně podle Řehákové je super, že tým střílí branky.

Konečný výsledek 8:6 nebyl tím, co by se od utkání očekávalo. „Asi to nebyl úplně zápas, jakým bychom chtěli do šampionátu vstoupit. Myslím si, že tam bylo plno chyb a dostaly jsme plno branek,“ hodnotila Eva Řeháková.

„První třetina byla super v tom, že jsme daly pět branek, ale tři jsme dostaly a pak to vždy bylo o dvě branky… Myslím si, že bychom potřebovaly více odskočit, třeba na tři nebo čtyři branky, byly jsme hrozně zbrklé,“ přemítala. „Nebyly jsme schopné být více na míčku, vždy jsme vymyslely nějakou složitou nahrávku, ze které jsme soupeři nabídly šanci nebo rovnou gól,“ popisovala.

Především do druhé části Slovenky nastoupily velmi nebojácně. „Myslím si, že to bylo také trochu o tom, že jsme daly hodně gólů, to nás trošičku zaskočilo a nedokázaly jsme na to navázat. Nemyslím si ale, že bychom je nějak pustily do hry a začaly hrát druhé housle. Jasně, něco jsme jim nabídly, ale pořád jsme dávaly góly,“ pochvalovala si česká útočnice.

Je právě hlad po gólech a gólová efektivita největším plusem zápasu? „Myslím si, že ano. Vždy se vyhrává na góly a pokud chceme splnt ten cíl, který jsme si daly, tak musíme těch gólů vstřelit opravdu hodně,“ uzavřela Eva Řeháková.


Autor: Michal Dannhofer



KOMENTÁŘE

Napsat komentář

*