Karlovy Vary čeká premiérová sezona v nejvyšší soutěži: Foto: Matyáš Klápa, Czech Open Karlovy Vary čeká premiérová sezona v nejvyšší soutěži: Foto: Matyáš Klápa, Czech Open
1. 9. 2022 Superliga (0) KOMENTÁŘŮ

Karlovy Vary oznámily tři posily

 



Ondřej Hurt, Michal Zeman a Ivan Tomčo. Karlovarský florbalový klub oficiálně oznámil příchod tří nových hráčů. O dalších posilách klub jedná, jak uvedl na svém webu. Už před časem jsme informovali, že mužstvo z pracovních důvodů nepovede Ondřej Kašpárek, nýbrž Marek Mandler.

K ruce bude mít asistenta Lukáše Langera, mládežnického trenéra z Tatranu, a Jana Bělocha, jenž ukončil hráčskou kariéru a nyní si vyzkouší novou roli. Kádr opustili Ondřej Vašíček, Miloš Tyl a Tomáš Nushart. Hostování pak skončilo Vojtěchu Ježkovi.

Co se posil týče, Ondřej Hurt už v Karlových Varech v rámci střídavého startu ze Sparty působil v minulé sezoně a dopomohl Západočechům k postupu. Nyní bude v týmu trenéra Mandlera hostovat. Dalším příchozím je Michal Zeman, jenž dorazil ze Sparty rovnou na přestup. I on už na západě Čech působil.

Ivan Tomčo v posledním ročníku nastupoval za Bohemians a v roce 2021 se v dresu Slovenska zúčastnil juniorského mistrovství světa v Brně. Před pár dny klub rovněž na Facebooku odprezentoval příchod brankáře Jana Eckhardta. Nováček nejvyšší soutěže načne sezonu v neděli 11. září domácím duelem s Pardubicemi.

Superligový kádr Karlových Varů:

Daniel Váradi, Václav Zavadil – Daniel Kalaš, Michal Zeman, Adam Zahraj, Martin Koubek, Jan Lang, Ondřej Hurt, Matěj Svatek, Michal Klápa, Matěj Korbel, Jiří Mutínský, Daniel Nicklas, Tomáš Smolka, Michal Strachota, Ondřej Šimeček, Jiří Šťovíček, Ivan Tomčo, Jan Zavadil


Autor: Gustav Ondrejčík



KOMENTÁŘE

Napsat komentář

*