5. 9. 2022 Podcasty (3) KOMENTÁŘŮ

Florbal.cz podcast: Bohemians černým koněm ligy, Sparta a Vary s otazníkem

 



Před začátkem soutěžního ročníku 2022/2023 přinášíme Florbal.cz Podcast o nadcházejícím ročníku Livesport Superligy. Hosty moderátora Gustava Ondrejčíka byli Jakub Švejkovský, Tomáš Rambousek a jak bývá již hezkou tradicí v rámci podcastu před začátkem soutěžního ročníku, také komentátor Ondřej Zamazal.

Hlavním tahounem přestupového léta jsou florbalisté Bohemians, jejichž kádr prochází razantními změnami. „Na místo 3 až 5 vidím nejvíce Bohemians, jejich přestupové období je neuvěřitelné, za mě jsou favorité na prolomení semifinálových bran,“ hlásí Jakub Švejkovský.

Velký dojem zanechal Tatran Střešovice, který se dostal do finále mužské elitní kategorie na Czech Open. „Jonáš Kreysa udělal neuvěřitelný progres, vidí, že se mu vyplácí, že dost možná změnil přístup k florbalu. Velmi zásadní věc je, že Tatran má tři vyrovnané formace, protože Milan Fridrich s Luďkem Benešem vydrilovali tým do tří vyrovnaných lajn, důkazem toho je Martin Mühlfait,“ hodnotí Ondřej Zamazal.

Změny nastaly také ve Vítkovicích. Na lavičku Rytířů přišel Tomáš Martiník. „Nelze podle jednoho turnaje hodnotit sezonu, ale je očividné, že Vítkovice disponují talentem,“ pozoruje Tomáš Rambousek.

Řeč byla také o nováčkovi nejvyšší soutěže. „Pro Vary nepříjemné léto, jejich euforie je utlumená vlastně tříletým bojem o postup, kluci budou vysátí. Kolotoč trenérů jim také nepomohl, upřímně jim to nezávidím. Bude pro mě zázrak, když se Vary zachrání,“ predikuje Tomáš Rambousek.

Máme pro vás hodinku nabitou informacemi o elitní soutěži.


Autor: Michal Dannhofer



KOMENTÁŘE

  • Láďa napsal:

    Vždyť jste úplně nesoudní a zaujatí, k čemu to je, že se vyznáte z lásky ke svým klubům? Dokonce se už bavíte téměř jen o nich. U pseudonovinářů ještě chápu, O. Zamazal by měl držet úroveň výše, smutné.

  • Superman napsal:

    Při poslechu jsem si kladl otázku, zda-li tento způsob podávání objektivních informací, které ovšem nejsou zdaleka objektivní, je vlastně dobře nebo špatně, poakliže se jedná o jediný florbalový server v ČR. Ať už si to někdo chce nebo nechce připoustit, top klub v ČR je Mladá Boleslav a Vítkovice, o těch tam téměř není řeč. Tatran se zvedá, bude určitě patřit do špičky a bude hrát nejméně semifinále, ale vlastně vše poměřovat Tatranem mi přijde zvláštní. Zamazal zklamání, nevím, kdy nastal úpadek. Vždy jsem ho měl za top odborníka

  • Franta Žiletka napsal:

    Láďo a Supermane, chápete, že hosté v podcastu reagují na dotazy a směr, kam diskuzi vede moderátor? Takže když se k některým týmům nevyjadřují, není to úplně jejich vina, ne?Teda sorry, omluva: máte za sebou tolik podcastů a odsledovaných debatních pořadů, že to všechno víte… A když už sem házíte dojmologii založenou na vašich klubových preferencích, doporučuju si sednout k podcastu ještě jednou a změřit si, kolik času se konkrétním klubům věnuje. Zdaaar!

Napsat komentář

*