Florbalistky Bohemians a FBC naváží na velkou čtvrtfinálovou bitvu. Foto: FbŠ Bohemians Florbalistky Bohemians a FBC naváží na velkou čtvrtfinálovou bitvu. Foto: FbŠ Bohemians
15. 10. 2022 Extraliga žen (0) KOMENTÁŘŮ

PREVIEW: Bohemians vyzvou FBC Ostrava, souboj mezi Panthers a Boleslaví

 



Šesté kolo Extraligy žen nabídne především souboj Bohemians a FBC Ostrava, na programu je také bitva mezi Mladou Boleslaví a Panthers Praha, která se odehraje v Rudné u Prahy.

Program 6. kola Extraligy žen

Finance Novák FBK Jičín – PSN Tatran Střešovice
Sobota, 17.30, Sportovní areál Jičín
U tohoto utkání můžeme vycházet z velmi ofenzivní premisy, oba týmy útočí velmi rády. Favorit utkání je jasně daný, Tatran zvyšuje formu a postupně se zařazuje tam, kde jej předsezónní odhady očekávaly. Náš tip? Padne opravdu hodně branek.
Tip Florbal.cz:
Výhra Tatranu za 3 body

Crazy girls FBC Liberec – Bulldogs Brno
Sobota, 18.00, SH ZŠ Dobiášova Liberec
Brněnské Buldočky opět v roli favorita, který bude držet svou skvělou sérii. Proti Liberci musí ovšem nastoupit koncentrované, nováček soutěže již několikráte ukázal, že svou kůži lacino rozhodně nedá.
Tip Florbal.cz:
Výhra Bulldogs za 3 body

FBS Olomouc – 1. SC TEMPISH Vítkovice
Sobota, 18.00, SH Čajkaréna Olomouc
Olomouc předvedla společně s FBC Ostrava ofenzivní představení, také Vítkovice jsou zatím velmi produktivní. Repríza čtvrtfinále minulé sezóny slibuje ofenzivní florbal, při kterém by se počítadlo skóre opět nemuselo nudit.
Tip Florbal.cz:
Výhra Vítkovic za 3 body

FAT PIPE Tigers Start98 – FAT PIPE FLORBAL CHODOV
Sobota, 19.30, SH Jižní Město
Bitva o Jižní Město a také bitva v rámci FLOORBALL GROUP. Pro oba celky jistě zajímavá zkouška, kde by ale měl zvítězit Chodov. Pro jeho mladou obranu ale jistě bude zajímavé absolvovat utkání proti týmu, jehož taktika by mohla být postavena na rychlých protiútocích.
Tip Florbal.cz:
Výhra Chodova za 3 body

FbŠ Bohemians – FBC ČPP Bystroň Group Ostrava
Neděle, 15.30, SH Jižní Město
Další čtvrtfinálová repríza, nutno říci, že jedné z nejpovedenějších čtvrtfinálových sérií za poslední roky. Zároveň také další těžká prověrka pro ostravské FBC, které by mělo potvrdit roli favorita.
Tip Florbal.cz:
Výhra FBC Ostrava za 3 body

Panthers Praha – MITEL Florbalová akademie MB
Neděle, 16.00, SH ZŠ Rudná
Souboj dvou týmů, které zatím nepodávají optimální výkony, a tak trochu také zápas pravdy pro Panthers. Další prohra by jim v tabulce rozhodně neprospěla, proti Boleslavi budou moci využít určitou stabilitu kádru, který je pospolu, navíc mu nechybí herní praxe.
Tip Florbal.cz:
Výhra Panthers za 3 body


Autor: Michal Dannhofer



KOMENTÁŘE

Napsat komentář

*