Natálie Martináková dala Švédkám dva góly. Foto: Fabian Trees, www.imagepower.ch Natálie Martináková. Foto: Fabian Trees, www.imagepower.ch
19. 10. 2022 Ženský florbal - Zahraničí (0) KOMENTÁŘŮ

Martináková promluvila pro Bez Frází. O kontaktu s Pláškovou, zranění i své životní cestě ve Švýcarsku

 



Radim Cepek, Ondřej Kašpárek, Markéta Pernická, Milan Tomašík a nyní Natálie Martináková. Pátá výrazná florbalová osobnost promluvila pro projekt Bez Frází, který přináší netradiční a často také velmi intimní zpovědi současných, či bývalých sportovců. Bývalá reprezentační útočnice ve svém příběhu rozebírá poslední Superfinále v české nejvyšší soutěži, osudové zranění a také svou životní cestu. 

Natálie Martináková se v myšlenkách vrací ke svému poslednímu hernímu vystoupení v české nejvyšší soutěži, které probíhalo v rámci Superfinále 2018 v OSTRAVAR Aréně. „Na ten zápas mám ještě jednu vzpomínku. Pamatuju si souboj s Majdou Pláškovou. Chtěla jsem se vytočit od mantinelu a zarazily jsme se kolenama, moje bylo pod jejím a došlápla jsem na patu. Podvrtlo se mi. Je to vidět na videu. Do dneška z toho mám husí kůži,“ popisuje.

V dalších odstavcích svého příběhu se věnuje přechodu do Švýcarska, rozvodu rodičů nebo své nové životní cestě, na kterou vyrazila společně se svou partnerkou.

 


Autor: Michal Dannhofer



KOMENTÁŘE

Napsat komentář

*