Florbalistky Bohemians a Olomouce se postarají o šlágr kola, Foto: FbŠ Bohemians Florbalistky Bohemians a Olomouce se postarají o šlágr kola, Foto: FbŠ Bohemians
22. 10. 2022 Extraliga žen (0) KOMENTÁŘŮ

PREVIEW: To nejlepší na závěr, kolo totiž uzavře souboj Olomouce s Bohemians

 



Další pokračování ženské nejvyšší soutěže bude pravděpodobně napínat diváky až do jeho úplného závěru. Jako úplně poslední totiž na hřiště vstoupí florbalistky Olomouce a Bohemians, v předpokládaném šlágru kola.

Program 7. kola Extraligy žen

FBC ČPP Bystroň Group Ostrava – Finance Novák FBK Jičín
Sobota, 14:00, ČPP Aréna Ostrava

Ostravské FBC v minulém kole zabralo a poradilo si s Bohemians, nyní na jeho půdu míří Jičín, který v Ostravě uhrál již několik zajímavých výsledků. Role favorita ale náleží FBC a bude zajímavé sledovat, jakým způsobem zápas dopadne.
Tip Florbal.cz: Výhra FBC za 3 body

FAT PIPE FLORBAL CHODOV – Crazy girls FBC Liberec
Sobota, 16:00, SH Jižní Město

Liberecké Crazy girls drží sérii výher, která je vyšvihla až na příčky zaručující postup do play off, nyní ale před sebou mají těžkou zkoušku v podobě Chodova. Ten by měl potvrdit roli favorita zápasu, avšak dá se očekávat, že minimálně v první polovině zápasu jej nebude čekat nic snadného.
Tip Florbal.cz: Výhra Chodova za 3 body

Bulldogs Brno – Panthers Praha
Sobota, 17:30, SH SportPoint Brno
Florbalistky Bulldogs musely po úspěšné sérii výsledku v týdnu zkousnout pořádně hořkou pilulku v podobě vyřazení z Poháru Českého florbalu v Olomouci, naopak Panthers se jistě pozitivně naladily díky první výhře v ročníku.
Tip Florbal.cz: Výhra Bulldogs za 3 body

PSN Tatran Střešovice – FAT PIPE Tigers Start98
Sobota, 19:00, STODOLA Aréna Střešovice
Pražské derby nabídne jistě ofenzivní zápas, jedná se také o reprížu čtvrtfinálové série z play off minulého ročníku. Favorit je v podobě Tatranu zřejmý, dá se ale také čekat, že Start98 pořádně prověří jeho obranu v několika brejkových situacích.
Tip Florbal.cz: Výhra Tatranu za 3 body

1.SC TEMPISH Vítkovice – MITEL Florbalová akademie MB
Neděle, 14:00, SC Dubina Ostrava
Vítkovice zatím neztratily ani bod, Boleslav se naproti tomu potýká s problémy v kádru, který se snaží stále okysličit. Cokoliv jiného než výhra favorita by na Dubině byla velkým překvapením.
Tip Florbal.cz: Výhra Vítkovic za 3 body

FBS Olomouc – FbŠ Bohemians
Neděle, 15:00, SH Čajkaréna Olomouc
To nejlepší nakonec? Mohlo by to platit v souboji Olomouce s Bohemians. Domácí florbalistky v týdnu dost možná prolomily svou krizi pohárovou výhrou nad Bulldogs, nyní je čeká zajímavý střet s pražským týmem, který nemá prostředí olomoucké Čajkarény historicky příliš v oblibě.
Tip Florbal.cz: Výhra Olomouce za 2 body


Autor: Michal Dannhofer



KOMENTÁŘE

Napsat komentář

*