4. 11. 2022 Podcasty (5) KOMENTÁŘŮ

Florbal.cz podcast: Budeme mít nejvíce drzý tým, tato generace je jiná a dravá

 



Florbal.cz připravil další ze série podcastů, tématem bylo nadcházející Mistrovství světa mužů ve florbale. Hosty moderátora Gustava Ondrejčíka byli sportovní novinář a komentátor Nova Sport Tomáš Rambousek a bývalý elitní florbalista a reprezentant Milan Garčar, který má také penzum cenných zkušeností ze zahraničních soutěží.

Stěžejním tématem podcastu byl český reprezentační tým, jeho tvorba a vyhlídky na úspěch. „Budeme mít nejen nejmladší, ale také nejvíce drzý tým. Je to nová generace, která už díky těm úspěchům, které zažila na juniorském šampionátu, tak nebere medaili, což byl dlouho takový náš základní cíl, jako úspěch. Myslím si, že velký úspěch nemusí být pouze snem,“ zaznělo v podcastu Florbal.cz o světovém šampionátu mužů.

P. S. Omlouváme se za technické potíže a v některých případech sníženou hlasitost.


Autor: Michal Dannhofer



KOMENTÁŘE

  • Tom napsal:

    Díky za podcast, ale je strašně odfláknutý. Taková akce si zasloužila daleko větší pozornost. Je škoda, že nebyl pozván i trenér, třeba Jedlička popř. Jakoubek. O našem týmu i soupeřích se dalo mluvit minimálně 1,5 hod.

    • hudino napsal:

      Souhlas, jeden nejde slyšet a druhý se odpojí v půlce, zajímavostí a témat strašně hodně, tohle to se svezlo po povrchu a skončilo.

      • Pany napsal:

        Technickou úroveň raději nehodnotím, ale zajímalo by mě, proč zvou lidi, kteří nemají/nechtějí říct/nemohou říct svůj názor? Říct, „Já to nebudu hodnotit, Berka je dost kompetentní,“ může každej..

      • Gustav Ondrejčík napsal:

        Za technickou úroveň se omlouváme, trochu jsme s tím bojovali a technika bohužel vypověděla službu. Do příště se pokusíme zlepšit. Další podcast plánujeme v průběhu mistrovství.

  • Teta napsal:

    To je fakt o ničem…

Napsat komentář

*