Martin Kisugite se z MS vrátil se stříbrem a nyní už čelil v superlize Chodovu. Foto: Otakar Prášek, www.pulverfoton.cz Martin Kisugite se z MS vrátil se stříbrem a nyní už čelil v superlize Chodovu. Foto: Otakar Prášek, www.pulverfoton.cz
9. 12. 2022 Český pohár (0) KOMENTÁŘŮ

POHÁR: Semifinále pro Bohemians a Spartu

 



Čtveřice semifinalistů mužské kategorie Poháru Českého florbalu je kompletní. Po vítězstvích nad Libercem a Black Angels ji totiž doplnily celky Bohemians a pražské Sparty. Prvními dvěma účastníky semifinálových bojů jsou týmy Střešovic a Vítkovic.

Oba pražské týmy postoupily po poměrně jednoznačných výsledcích. Jediný gól Black Angels vstřelil ve 46. minutě Ludvík, to už ale Sparta vedla 4:0. V předposlední minutě pak Zouzal upravil na konečných 5:1 pro Spartu. Ta je tak nadále ve hře o to, aby zopakovala finálovou účast z předchozí edice pohárové soutěže.

Bohemians proti Liberci rovněž splnili roli favoritů. V zápase ani jednou neprohrávali a byť se definitivně rozhodlo až ve třetí třetině, tak Michal Jedlička mohl být jednoznačně spokojen. Se třetí částí pak byli jistě spokojeni také diváci. Ti totiž viděli devět branek, z toho sedm do sítě Liberce. Sparta Praha tak porazila Black Angels 5:1, Bohemians pak Liberec poměrem 12:4.


Autor: Michal Dannhofer



KOMENTÁŘE

Napsat komentář

*