FBC Ostrava a Tatran se utkají ve vzájemném souboji. Foto: FBC Ostrava FBC Ostrava a Tatran se utkají ve vzájemném souboji. Foto: FBC Ostrava
10. 12. 2022 Extraliga žen (0) KOMENTÁŘŮ

PREVIEW: Tatran míří podruhé v krátké době do Ostravy, rozjetá Olomouc hostí Chodov

 



Čtrnácté kolo Extraligy žen nabídne několik zajímavých zápasů, například střet FBC Ostrava a Tatranu Střešovice, přičemž pražský tým zamíří podruhé v krátké době do Ostravy. O sto kilometrů dál se utká Olomouc s Chodovem, zajímavý je také souboj Jičína s Mladou Boleslaví.

Program 14. kola Extraligy žen:

Finance Novák FBK Jičín – MITEL Florbalová akademie MB
Sobota, 15:00, Sportovní areál Jičín
Mladé Boleslavi se vzdor slovům Barbory Doležálkové play off vzdaluje, zato Jičín musí utkání proti Akademii vyhrát. Jeho zkušený kádr by měl mít navrch a své zkušenosti by měl prodat, jinak si velmi zkomplikuje situaci. Boleslav navíc v týdnu absolvovala výjezd do Olomouce, které podlehla. Karty jsou tak tedy především na straně domácích.
Tip Florbal.cz: Výhra Jičína za 3 body

FbŠ Bohemians – Bulldogs Brno
Sobota, 15:00, SH Hořovice
V Hořovicích se uskuteční zajímavý duel mezi Bohemians a Bulldogs. Pro oba celky se bude jednat o zajímavou zkoušku, klíčem k úspěchu pro Bohemians bude ustrážit Brucháčkovy. Na druhé straně Bulldogs budou moci představit svůj útočný florbal, se kterým by mohly nadělat Bohemians velké problémy.
Tip Florbal.cz: Výhra Bohemians za 3 body

Crazy girls FBC Liberec – 1. SC TEMPISH Vítkovice
Sobota, 15:30, SH ZŠ Dobiášova Liberec
Daleký výjezd by Rytířkám neměl sebrat elán a měly by potvrdit roli jednoznačného favorita. Od Liberce nicméně lze očekávat sympatický výkon, svěřenkyně Vojtěcha Rondoše by měly bojovat až do konce.
Tip Florbal.cz: Výhra Vítkovic za 3 body

FBC ČPP Bystroň Group Ostrava – PSN Tatran Střešovice
Sobota, 20:00, ČPP Aréna Ostrava
Šlágr na závěr sobotního programu, který může dopadnout na obě strany. Tatran by potřeboval navázat na druhou třetinu proti Vítkovicím, kdy Rytířkám zle zatopil a v zápase byl tehdy lepší. Na druhou stranu FBC musí předvést formu, i s ohledem na blížící se Champions Cup a nelze se spoléhat pouze na vysoce efektivní hru v šesti. Ve 20:00 laďte TV COM, bude se na co koukat!
Tip Florbal.cz: Výhra Tatranu za 3 body

FBS Olomouc – FAT PIPE FLORBAL CHODOV
Neděle, 16:00, SH Čajkaréna Olomouc
Souboj Chodova s Olomoucí může být velmi zajímavý, pro Olomouc totiž určitý recept na soupeře ukázaly florbalistky Bulldogs. Pokud florbalistky z Hané předvedou podobné nasazení, tak by mohly se soupeřem dlouho držet krok, pro mladý tým Chodova se každopádně bude jednat o další zajímavou zkoušku.
Tip Florbal.cz: Výhra Chodova za 3 body

FAT PIIPE Tigers Start98 – Panthers Praha
Neděle, 17:00, SH Jižní Město
Kolo uzavře pražské derby s jasným favoritem v podobě Startu. Ten by měl potvrdit formu a pozici pro play off a Panthers Praha porazit.
Tip Florbal.cz: Výhra Startu98 za 3 body


Autor: Michal Dannhofer



KOMENTÁŘE

Napsat komentář

*