Kristína Belicová zazářila proti Jičínu sedmi body. Foto: Florbal Chodov Kristína Belicová zazářila proti Jičínu sedmi body. Foto: Florbal Chodov
28. 1. 2023 Extraliga žen (0) KOMENTÁŘŮ

PREVIEW: Jičín s Olomoucí o naději, všechny zápasy v sobotu

 



V 19. pokračování Extraligy žen dojde na zajímavé zápasy, s velkým gólovým potenciálem: do Ostravy míří Tigers, Olomouc se pak utká s Jičínem, který bojuje o naději na účast v play off. Všechny zápasy se rovněž odehrají v sobotu, také proto, že utkání mezi Chodovem a Panthers bylo předehráno.

Program 19. kola Extraligy žen:

1.SC TEMPISH Vítkovice  -FbŠ Bohemians
Sobota, 15:00, SC Dubina Ostrava
Vítkovice se mohou přiblížit na dosah prvenství v základní části a zisku Prezidentského poháru. Proti ale bude stát houževnatý tým Bohemians, který se v Praze ve vzájemném utkání dvě třetiny relativně držel. Každopádně, na Dubině by se mohlo odehrát zajímavé utkání.
Tip Florbal.cz: Výhra Vítkovic za 3 body

FBC ČPP Bystroň Group Ostrava – FAT PIPE Tigers Start98
Sobota, 17:00, ČPP Aréna Ostrava
Tygřice přijedou do Ostravy povzbuzeny o zajímavý výsledek proti Chodovu, na který budou chtít jistě navázat. Podle našich odhadů se odehraje velmi zajímavé utkání, ve kterém nebude nouze o vstřelené branky. Postupně by mělo FBC ukázat svou větší kvalitu.
Tip Florbal.cz: Výhra FBC za 3 body

Bulldogs Brno – MITEL Florbalová akademie MB
Sobota, 17:00, SH SportPoint Brno
Brněnské Buldočky čeká zápas proti Mladé Boleslavi, která sice ukazovala známky zlepšené formy, na začátku roku ale podlhela Panthers. Favorit utkání je zřejmý, bude zajímavé sledovat, jak se Bulldogs prosadí proti pravděpodobně zatažené obraně soupeře.
Tip Florbal.cz: Výhra Bulldogs za 3 body

PSN Tatran Střešovice – Crazy girls FBC Liberec
Sobota, 19:00, STODOLA Aréna Střešovice
První vzájemné utkání nabídlo vyrovnanou bitvu, která se rozhodovala ve třetí třetině, něco podobného možná uvidí diváci také ve Stodole. Tím spíše, že po výhře Olomouce nad Bohemians potřebuje Liberec zabrat a ideálně zapsat body, se kterými se příliš nepočítá.
Tip Florbal.cz: Výhra Tatranu za 3 body

FBS Olomouc – Finance Novák FBK Jičín
Sobota, 19:00, SH Čajakréna Olomouc
Olomouc udělala porážkou Bohemians významný krok směrem do play off, nyní se utká s Jičínem, který dobře ví, že jde o zápas o naději na postup do elitní osmičky, která by případnou porážkou velmi utrpěla. Náš tip? Očekávejte hodně branek!
Tip Florbal.cz: Výhra Olomouce za 3 body


Autor: Michal Dannhofer



KOMENTÁŘE

Napsat komentář

*