Série mezi Tatranem a Boleslaví je vyrovnaná. Foto: Martin Flousek, Florbal Mladá Boleslav Série mezi Tatranem a Boleslaví je vyrovnaná. Foto: Martin Flousek, Florbal Mladá Boleslav
3. 4. 2023 Superliga (0) KOMENTÁŘŮ

Klíčový bude začátek zápasů, říká Beneš. Měli jsme hodně pozitivních věcí, hodnotil Novotný

 



Série mezi Tatranem Střešovice a Mladou Boleslaví je vyrovnaná, po druhém víkendu je to 2:2 na utkání. Po čtvrtém semifinálovém utkání se o hodnocení zápasu a vlastně také celé série postarali Marek Beneš, Martin Pánek a Petr Novotný.

Tatran v sobotu podruhé prohrál, v neděli pak vyrovnal stav série. „Po závěru se hodnotí utkání pozitivně, vyhráli jsme a v play off se prostě hraje na výhry. Je to 2:2 a jdeme dál. Zápas nebyl z naší strany takový, jaký jsme si představovali, dvě třetiny jsme se hledali, poté se přidala lavička a takto vypadá play off,“ hodnotil utkání pro Český florbal Martin Pánek.

Ten také nastínil, co bude hráče Tatranu čekat. „Budeme se bavit se všemi hráči o jejich psychice, protože play off je o nastavení. Ve třetí třetině to byl úplně jiný tým a o to nám jde,“ uvedl.

Lodivoda Mladé Boleslavi Petra Novotného mrzelo, že jeho tým byl blízko. „Podobný zápas jako všechny v sérii. Dobře bráníme a Tatranu moc nedovolíme. Bohužel dnes rozhodly nestandardní situace, v tom je Tatran silný a dostal nás pod takový tlak, že jsme ty chyby udělali a pak nás trestal. Dali jsme si vlastní gól, který pramenil z tlaku na obranu. Byli jsme od toho dnes kousek a věřili jsme, že to vybojujeme,“ říkal do kamery pro Český florbal.

Na zápase ale hledal pozitivní věci. „Měli jsme spoustu pozitivních věcí, fungovala nám přesilovka. Když jste takto blízko, tak to mrz hodně, zvláště, když si ten gól dáte samií, ale musíme být s takovým výkonem proti Tatranu spokojeni,“ říkal.

Marek Beneš pak hořekoval, že zápasy se odehrávají podle boleslavského scénáře. „Rozhodla třetí třetina, ale zápas byl vedený podle scénáře, který chce Boleslav, což je špatně. Připravujeme se na start utkání, jsme podle mě dobře nahecovaní a dostaneme první střídání gól… Druhá třetina je vždy stejná, prostě se nějak odehraje a ve třetí třetině se nahecujeme, což nám dvakrát vyšlo a dvakrát nikoliv. Je potřeba to změnit, klíčový bude začátek,“ hodnotil utkání.

 

 


Autor: Michal Dannhofer



KOMENTÁŘE

Napsat komentář

*