Pohled na hlediště Singapore Indoor Stadium. Foto: wayfengshui.com Pohled na hlediště Singapore Indoor Stadium. Foto: wayfengshui.com
29. 5. 2023 Reprezentace žen (1) KOMENTÁŘŮ

Šampionát v Singapuru byl rozlosován, Češky začínají proti Polkám, začal také prodej lístků

 



Mistrovství světa žen, které v prosinci bude hostit Singapur zná svůj rozpis zápasů. Češky začnou turnaj, který se bude z českého pohledu, díky časovému posunu, odehrávat převážně v dopoledních a odpoledních hodinách, proti Polsku.

Polsko, Švédsko, Slovensko. Takové je pořadí soupeřů, se kterými se utká česká ženská reprezentace v základní skupině světového šampionátu. Ten pro Češky druhý hrací den turnaje, v základní skupině tak následně odehrají tři zápasy ve třech dnech.

S ohledem na to, že v Singapuru bude v prosinci o sedm hodin více než v České republice, bude se tak jednat o turnaj, který se odehraje převážně v dopoledních a odpoledních hodinách.

České skupinové zápasy budou začínat v 10:00, respektive v pravé poledne. Medailové zápasy pak proběhnou v 9:30, respektive 13:00.

Závěrečný víkend turnaje se odehraje převážně v hale Singapore Indoor Stadium. Moderní stánek má za sebou také výraznou stopu, téměř přesně před rokem se totiž právě v této hale stal MMA zápasník Jiří Procházka šampionátem nejprestižnější světové organizace UFC v polotěžké divizi.

Organizátoři spustili také prodej vstupenek na světový šampionát. Podrobné informace naleznete zde.

Program českých zápasů ve skupině:

Neděle – 3. 12. – 12:00 (19:00 v SGP) Česko – Polsko
Pondělí – 4. 12. – 10:00 (17:00) Česko – Švédsko
Úterý – 5. 12. – 12:00 (19:00) – Česko – Slovensko


Autor: Michal Dannhofer



KOMENTÁŘE

Napsat komentář

*