Matyáš Krebner se vrací do mateřského klubu. Foto: FbŠ Bohemians Matyáš Krebner se vrací do mateřského klubu. Foto: FbŠ Bohemians
1. 6. 2023 Superliga (7) KOMENTÁŘŮ

Krebner se vrací do Bohemians, půjde tak proti Wileru. Bude to hodně emotivní, říká

 



Útočník Matyáš Krebner se po dvou letech vrací do řad Klokanů z Bohemians. Po angažmá ve Švýcarsku a v Mladé Boleslavi se vrací do týmu, kde si udělal superligové jméno především. Nicméně, čeká jej také pikantní duel: v rámci čtvrtfinále nového formátu Champions Cupu se Bohemians totiž postaví právě Wileru, kde Krebner působil. 

Dva roky byl Matyáš Krebner na cestách, nyní se vrací do Bohemians, a to z Mladé Boleslavi. „Po letošní sezóně jsme si s vedením Boleslavi sedli a dospěli k závěru, že bude nejlepší v další spolupráci nepokračovat. Myslím, že se ta očekávání nenaplnila na obou stranách. Sezóna se nám nepovedla tak, jak bychom chtěli, ale bylo tam samozřejmě i spoustu světlých okamžiků, které pro mě byly velmi přínosné. Pak už bylo celkem jasno. V Bohemce jsem odehrál 13 nebo 14 let a vím, že jsem tu doma,“ uvádí sám útočník v rozhovoru na webu zelenobílého týmu.

Téměř hned na začátku jeho další kapitoly v Bohemians jej ale čeká pikantní duel. Bohemians se totiž ve čtvrtfinále nového formátu Champions Cupu představí právě proti Wileru, kde Krebner odehrál první ze dvou sezón mimo řady Bohemians. „Pro mě osobně to bude hodně zajímavé. Lidé ve Wileru se ke mně chovali skvěle, takže to pro mě bude určitě hodně emotivní. Samozřejmě i Wiler prošel obměnou. Myslím si, že nám nebude chutnat styl Wileru. V Bohemce se hodně útočí, Wiler má skvělou obranu a na ní všechno staví. Musíme se na to připravit a rozhodně věřím, že šance určitě je,“ předpovídá.


Autor: Michal Dannhofer



KOMENTÁŘE

Napsat komentář

*