Tomáš Hanák se proti Švýcarům ve druhém utkání dvakrát prosadil Foto: Martin Flousek, Český florbal Tomáš Hanák se proti Švýcarům ve druhém utkání dvakrát prosadil Foto: Martin Flousek, Český florbal
25. 6. 2023 Reprezentace - Muži (7) KOMENTÁŘŮ

Kemp reprezentace mužů byl předčasně ukončen kvůli střevním potížím

 



Kemp reprezentace mužů v Kutné Hoře skončil předčasně již v sobotu. Problémem byly akutní střevní potíže, o čemž informovala ředitelka sportovního úseku Českého florbalu Zuzana Svobodová.

Reprezentační akce, která byla dosud známá především kvůli tomu, že se do reprezentace vrátil Patrik Suchánek, skončila v Kutné Hoře předčasně.

Podle Zuzany Svobodové jsou za předčasným ukončením střevní potíže. „Kemp do sobotního poledne běžel bez problému po sportovní i organizační stránce. V odpoledních hodinách se u hráčů a členů realizačního týmu postupně objevily akutní střevní potíže. Po zvážení celé situace a lékařské konzultaci jsme se rozhodli, že kemp ukončíme již v sobotu večer místo původně plánované neděle. Členové týmu jsou již na cestě domů a věříme, že budou všichni brzy v pořádku,“ okomentovala situaci ředitelka sportovního úseku.


Autor: Michal Dannhofer



KOMENTÁŘE

  • Honz napsal:

    Taky dělat tyhle akce v červnu na hlavu padlé. Kdyby radši šetřili a něco dala unie na rozhodčí a nebo ať nemusí pro hráče být tak drahé startovné. Ale tuším v tom kšeft.

  • Pán napsal:

    mužská reprezentace působí dobře, mají pracovitost i výsledky. Ostatní týmy taky měli kempy v květnu nebo červnu. Reprezentace by měla vést a inspirovat hráče k práci po celý rok, aby hráči s týmem vybojovali úspěch. Tím nadále inspirují a udávají trendy pro děti a celkově florbalovou/sportovní komunitu. Nevyčítejme jim, že makají a nekopají se do zadku, když konkurence taky nespí. To je přeci blbost. Ty peníze hledejme jinde

    • Bruno napsal:

      Ukažte mi jiný kolektivní sport, který má herní kemp v červnu. Nemyslím teď mezinárodní zápasy ani turnaje!

    • LuckyLuck napsal:

      A vy jste velký znalec? Extraligové týmy totiž nemají letní přípravy, klidně mnohatýdenní cykly, které jim tohle repre vyprdění se nerozbije?

    • frc napsal:

      To je blbost ! Totální!

  • PJ napsal:

    Kemp k posrání.

  • Inteligent napsal:

    To je tak, kdyby jste nebyli hamouni tak se nic nestane. Měli jste koupit jen 5kg kuřecího z biedrunky a ne cely autobus.

Napsat komentář

*