Lukáš Kučera ještě v dresu Pardubic. Foto: Sokoli Pardubice Lukáš Kučera ještě v dresu Pardubic. Foto: Sokoli Pardubice
1. 7. 2023 Superliga (0) KOMENTÁŘŮ

Lukáš Kučera jde z Pardubic do FBC Ostrava. Chci se posunout, Pardubicím také přeji, říká

 



Útočník Lukáš Kučera mění dres a řady Sokolů mění za FBC Ostrava. Jedenadvacetiletý útočník opouští Pardubice po šesti letech, za jiný superligový tým dosud nenastoupil. Kučera je druhým výrazným útočníkem, který Pardubice opouští, naopak do Vítkovic totiž zamířil také Adam Šmíd.

Lukáš Kučera odehrál za Pardubice celkem 106 superligových zápasů, během kterých vstřelil 59 gólů a na dalších 26 nahrál. „FBC Ostrava jsem si vybral z několika důvodů. Jedním jsou určitě mí kamarádi, kdy mám tady hodně kamarádů. Dále se chci oprostit od rodiny a postavit se na vlastní nohy, protože dosud jsem bydlel s rodiči. FBC má navíc výborné zázemí, hrají zde výborní hráči a těším se na působení v FBC,“ uvedl ve videu, které na sociálních sítích zveřejnilo FBC Ostrava.

„Sokolům chci poděkovat za krásných šest let, ačkoliv některé roky byly náročnější, protože jsme většinu času bojovali o záchranu, ale i tyto zápasy mi daly dost do budoucna. Vážím si toho, že se v Pardubicích v posledních dvou letech povedlo udržet Superligu a klukům věřím, že se jim bude dařit,“ řekl také Lukáš Kučera.

 


Autor: Michal Dannhofer



KOMENTÁŘE

Napsat komentář

*