Martina Řepková nastřílela Lotyškám pět branek. Foto: Martin Flousek, Český florbal Martina Řepková
3. 8. 2023 Ženský florbal - Zahraničí (5) KOMENTÁŘŮ

Martina Řepková opouští Chur a míří do Zugu. Dostala skvělou pracovní nabídku, řekl její bývalý klub

 



Útočnice české ženské reprezentace Martina Řepková mění po třech letech ve Švýcarsku působiště a přesouvá se do Zugu, kde bude hrát společně s Denisou Ratajovou a Ivanou Šupákovou pod vedením Natálie Martinákové. Děje se tak navzdory platné smlouvě mezi Churem a Řepkovou, přičemž její dnes již bývalý klub sympaticky přiznal, že česká útočnice dostala skvělou nabídku.

O přesunu Martiny Řepkové informovaly na sociálních sítích oba kluby. „V osobě Martiny Řepkové odchází do Zugu další hráčka, což znamená, že již druhá naše klíčová hráčka míří do tohoto klubu,“ připomněl Chur také odchod své legendy Corin Rüttimann. „Skvělá pracovní nabídka vedla k tomu, že Martina po třech letech opouští Chur. Pro Piranhu přichází tento přesun v extrémně nepříjemném období, kdy je příprava na sezónu v plném proudu a Martina měla hrát v našich útočných řadách důležitou roli. Ale jsem přesvědčeni, že se současným týmem zažijeme úspěšnou sezónu, navzdory tomuto odchodu,“ uvedl Chur.

Agentura FAP agency, která hráčku zastupuje, následně pro Florbal.cz uvedla, že k finálnímu podpisu mezi Řepkovou a Zugem ještě nedošlo.

V novém působišti se Martina Řepková představí také na Champions Cupu, Zug jako vítěze švýcarské pohárové soutěže čekají vítězky Extraligy žen z Vítkovic.

 


Autor: Michal Dannhofer



KOMENTÁŘE

  • kukis napsal:

    To je sice hezký,ale rád bych uvítal info o naší soutěži,přestupy v klubech a ne jen stále CHodov a Vítkovice. Řepková je už legenda ale život jde dál,vyrůstají dalěí mladé hráčky a na nich je třeba stavět a věnovat jim pozornost.

  • antikukis napsal:

    Ano Řepková je v tomto sportu legenda, to jsi řekl dobře.
    A to není dobře psát o legendách, ale psát o těch hvězdičkách, které jak rychle vyletí, tak většinou rychle zhasnou, (až na nějaké vyjímky)?

    • kukis napsal:

      Omlouvám se,je mi to celkem jedno o kom se tady píše. Já tady ty pseudohvězdy moc nemusím. Jen jsem si posteskl že se nedozvíme nic moc o našich klubech,co se peče do sezony. Toť vše.

  • odborář napsal:

    Tak lepší práce byla každá, než tu co dělala.

Napsat komentář

*