Florbalové přenosy prošly výraznou proměnou. Foto: FbŠ Bohemians Florbalové přenosy prošly výraznou proměnou. Foto: FbŠ Bohemians
31. 8. 2023 Superliga (5) KOMENTÁŘŮ

PŘENOSY: Startuje možnost nákupu ve slevách, Roman Urbář vysvětloval témata v podcastu

 



Forma placených přenosů z elitních soutěží vyvolala před pár dny pořádnou diskusi. Nyní startuje prodej prvních forem předplatného, k tomu se navíc vyjádřil unijní šéf marketingu Roman Urbář, který vysvětlil v podcastu Českého florbalu zajímavá témata a odpověděl na řadu otázek.

Základní cenovou hladinou je 199 českých korun za měsíc, respektive 1799 českých korun za roční předplatné. Pro první nákup máte možnost získat slevu 50% na měsíční předplatné anebo 10% na předplatné roční. Slevové kódy jsou PRVNIROK10 anebo START50.

Speciální nabídku obdrželi také Ti, kteří se loni registrovali v rámci TV COM. Ti mají nárok na prakticky stálou slevu 25%, dokud neporuší kontinuitu placení předplatného, a to jak v měsíční, tak v roční bázi. Navíc takto mohou obdarovat až tři přátele pomocí kódu.

První reprezentační akcí na nové platformě bude ženské EFT, které přinese také kanál ČT Sport. V rámci předplatného uvidíte rovněž všechny 4 domácí zápasy českých týmů v rámci čtvrtfinále Champions Cupu. Šéf unijního marketingu Roman Urbář se pak platformou zabýval v rámci podcastu FloorTalk.


Autor: Michal Dannhofer



KOMENTÁŘE

  • ADALBERT napsal:

    A kartičku máte? a bodíky sbíráte? …ne

  • Náhodný kolemjdoucí napsal:

    „První reprezentační akcí na nové platformě bude ženské EFT, které přinese také kanál ČT Sport.“
    Tohle asi stačí …
    Dát 2 kila za něco, co můžu vidět i v TV (a zpětně i na IPTV) … no, nějak mi to nevychází.
    A ni s těma slevama to není nic, co bych si fakt předplatil na rok dopředu a pořád se dostávám na vyšší částku, než kdybych si to platil po měsících
    7×200 = 1400 + 100 = 1500
    1800 – 10% = 1620

    • EFT přenosy napsal:

      Zápasy české reprezentace jsou na platformě českého florbalu zdarma. Zpoplatněné budou jenom zápasy, ve kterých nehrajou Češky.

      • Náhodný kolemjdoucí napsal:

        WOW, tak jsem úplně odvařený!
        Už jdu platit rovnou 4 roční předplatné (bez promo kódu) abychom se mohli doma všichni dívat!

  • Fiasko napsal:

    A já myslel že je za ten měsíc napadlo, že třeba to roční předplatné je fiasko, když se hraje 8 měsíců a oni na to dají brutální 10% slevu

Napsat komentář

*