Hráčkám Bulldogs a Židenic půjde v předposledním kole základní části o důležité body! Foto: Bulldogs Brno, Český florbal Hráčkám Bulldogs a Židenic půjde v předposledním kole základní části o důležité body! Foto: Bulldogs Brno, Český florbal
16. 9. 2023 Extraliga žen (1) KOMENTÁŘŮ

PREVIEW: Mezi kvartetem zápasů ční souboj Bulldogs – Chodov, Židenice vyzvou Třinec

 



O tomto víkendu se odehrají pouze čtyři zápasy z programu 2. kola Extraligy žen. Ční mezi nimi souboj Bulldogs Brno a Chodova, v neděli se pak proti sobě postaví Židenice a Třinec, dojde tedy na další souboj nováčků v nejvyšší soutěži. Na půdě Olomouce se představí Znojmo a Tatran zahájí svou sezónu v Olomouci.

Program 2. kola Extraligy žen

FBS Olomouc – TJ Znojmo LAUFEN CZ
Sobota, 15:00, SH Čajkaréna Olomouc
Florbalistky Znojma předvedly nadějný vstup do soutěže, je ovšem velkým otazníkem, jak to bude nadále vypadat s kádrem, který při premiéře čítal pouze 14 jmen do pole. Proti Olomouci poprvé narazí na zkušený extraligový tým a dá se předpokládat, že domácí na svém hřišti neponechají nic náhodě. Rovněž na druhý pokus se ale bude jednat o nastavení zajímavé linie toho, kde a jak by se Znojmo mohlo pohybovat.
Tip Florbal.cz:
Výhra Olomouce za 3 body

Bulldogs Brno – FAT PIPE FLORBAL CHDOOV
Sobota, 17:30, SH SportPoint Brno
Nad čtyřzápasovou nabídkou tohoto víkendu jednoznačně ční tento duel. Lze očekávat velké ofenzivní představení a skutečně velmi aktivní utkání, ve kterém by na druhou stranu nemuselo padnout tolik branek. Přesto zápas jistě bude stát za pozornost.
Tip Florbal.cz:
Výhra Chodova za 3 body

Crazy girls FBC Liberec – PSN Tatran Střešovice
Sobota, 19:30, SH ZŠ Dobiášova Liberec
Florbalistky Tatranu zahajují sezónu na půdě Liberce, který jim v domácím prostředí v minulém ročníku ukázal, že nic nedostanou zadarmo. Podobný průběh utkání lze očekávat také nyní, nimcéně postupem času by se měla projevit větší kvalita pražského týmu.
Tip Florbal.cz:
Výhra Tatranu za 3 body

K1 Florbal Židenice – FBC Intevo Třinec
Neděle, 15:00, STAREZ Aréna Vodova – malá hala
Také ve druhém kole Extraligy žen se Židenice utkají s týmem, který znají z 1. ligy. Tentokráte dojde na souboj nováčků mezi nimi a Třincem, přičemž Třinec v prvním kole ukázal, že se dokáže solidně přizpůsobit extraligovému tempu také bez účasti velké většiny z předpokládaných zkušených hráček. Na závěr kola nás tak čeká nesmírně zajímavý duel.
Tip Florbal.cz:
Výhra Židenic za 3 body

Ostravské ženské týmy čeká během tohoto víkendu 1. kolo čtvrtfinále Champions Cupu. Vítkovice mají ve 2. kole Extraligy žen pozici „lichého“ týmu, duel mezi Bohemians a FBC Ostrava se bude hrát v Hořovicích 14. října.


Autor: Michal Dannhofer



KOMENTÁŘE

Napsat komentář

*