18. 9. 2023 Podcasty (3) KOMENTÁŘŮ

Florbal.cz podcast: Bohemka trápila Wiler. Jak je na tom Tatran?

 



Bohemians v Poháru mistrů vypadli po velmi pěkné přetahované se švýcarským Wilerem, naopak Tatran má své čtvrtfinálové dvojutkání rozehrané dobře. V Livesport Superlize padalo mnoho branek a vítězili vesměs favorité, byť minimálně dvě překvapení se v úvodních dvou kolech urodila.

Hosty nového dílu Florbal.cz podcastu byli florbalový novinář a komentátor Tomáš Rambousek, sportovní redaktor a moderátor a bývalý superligista Oliver Gold a hráč FbŠ Bohemians Matyáš Krebner. V závěru nechybělo tradiční povídání o ženském florbale s redaktorem Michalem Dannhoferem.

I. část – 0:00
Výkony Bohemky a Tatranu v Poháru mistrů a úvodní dvě kola superligy
II. část – 38:00
Pohled na ženskou část Poháru mistrů a extraligu


Autor: Gustav Ondrejčík



KOMENTÁŘE

  • Podcasteři napsal:

    Já se hrozně omlouvám, ale to vaše tlachání je hrozná nuda. O té ženské části ani nemluvím. To je fakt jak z roku 2005.

  • ametérismus napsal:

    Úplně souhlasím. Že Kloten překvapil a hrál nadstandartně bylo směšné a akorát ukázalo, že autor vůbec nemá šajnu, o čem mluví. A obecně, Dannhoferovo zaujaté povídání o Vítkovicích a pasivní hate na Švýcarsko je docela neprofesionální a vlastně fakt úsměvné.

  • Tonda Hladík napsal:

    Hodnocení Bohemky, že neměli štěstíčko je podle mě pouhý alibismus. To jako trénují a připravují se na soupeře s tím, že budou mít štěstí? Za mě tvrdý náraz do zdi, Wiler jednoznačně lepší v obou zápasem. Jejich fyzickému pojetí hry bohemka nebyla schopna konkurovat a jen se hráči váleli po hřišti. Bohužel takové tvrdé souboje se u nás pískají, byť je to hrana. Takhle se to venku hraje. A pan trenér bohemky by místo neustálého zvedání ruky po každém kontaktu s jeho hráčem měl začít trénovat bez jisté dávky štěstíčka.
    Jinak autorům doporučuji zainvestovat do mikráků a komentátorům si sednou např. na sedačku a ne do auta.

Napsat komentář

*