Florbalisté Ústí nad Labem vedou 1. ligu mužů Foto: Florbal Ústí Florbalisté Ústí nad Labem vedou 1. ligu mužů Foto: Florbal Ústí
22. 9. 2023 1. liga (2) KOMENTÁŘŮ

1. LIGA MUŽŮ: Ústí s Kladnem po třech kolech bez porážky, Panteři pátí

 



Druhá nejvyšší soutěž mužů má odehrána tři kola. Na vrcholu tabulky jsou zatím florbalisté Ústí nad Labem, kteří zatím neprohráli a získali osm bodů, neporažené je rovněž třetí Kladno, které ale dvakrát zvítězilo za dva body. Elitní trojici pak uzavírají Guillivers. Na opačném pólu tabulky jsou bez bodu Čelákovice a s jedním bodem Start98.

Na čele druhé nejvyšší mužské soutěže je zatím Ústí nad Labem, které dosud neprohrálo a ztratilo pouze jediný bod za výhru 5:4 nad Chomutovem v prodloužení. Chomutov, který se udržel až díky postoupení herní licence od Opavy, zatím ukazuje, že nechce mít starosti s udržením se a patří do skupiny čtyř týmů se sedmi body, které jsou seřazeny rovnou za Ústí.

Do této skupiny patří také Otrokovice, neporaženi Kanonýři Kladno a Guillivers.

Během úvodních tří kol zapsalo alespoň jednu výhru hned 12 týmů ze čtrnácti, dva celky, které zatím nevyhrály, tak tabulku uzavírají. Start98 zatím bral pouze bod za prohru s Hattrickem Brno v prodloužení, nováček z Čelákovic zatím nebodoval.

Kanadské bodování zatím vede Petr Mašek ze Znojma, který nasbíral 10 bodů, když k devíti brankám přidal jednu asistenci.

Tabulka 1. ligy mužů Zdroj: Livesport.cz


Autor: Michal Dannhofer



KOMENTÁŘE

Napsat komentář

*