Úvod Livesport Superligy nabídne duel vítězů obou soutěží z minulého ročníku Foto: Tatran Střešovice Úvod Livesport Superligy nabídne duel vítězů obou soutěží z minulého ročníku Foto: Tatran Střešovice
26. 9. 2023 Pohár mistrů (3) KOMENTÁŘŮ

CHAMPIONS CUP: Tatran jde švýcarskou cestou na Wiler, v ženách souboje Švýcarsko – Švédsko

 



Champions Cup zná své semifinálové dvojice. Jediný český účastník, muži Tatranu Střešovice, narazí na švýcarský Wiler, přemožitele Bohemians. Druhou mužskou dvojici vytvoří švédské týmy Falunu a Storvrety, v ženách se česká legie ze Zugu postaví Thorengruppenu, Pixbo Elišky Krupnové pak vyzve Kloten-Dietlikonu.

Los Champions Cupu určil z českého pohledu především soupeře pro Tatran Střešovice. Ten bude mít možnost hrát proti švýcarskému Wileru, který díky brance slovenského útočníka Michala Dudoviče v prodloužení druhého čtvrtfinále vyřadil Bohemians.

Martina Řepková, Denisa Ratajová, Ivana Šupáková a hlavní trenérka Natálie Martináková se pak představí proti Thorengruppenu, který tak vyzve švýcarský Zug.

Pixbo Elišky Krupnové vyzve Kloten-Dietlikon Jets, Ondřej Němeček s Filipem Langerem se představí ve švédském souboji Falun – Storvreta.

Termíny zápasů
30. 10. – 5. 11.: 1. utkání žen
6. 11. – 13. 11.: 2. utkání žen
20. 11. – 26. 11.: 1. utkání mužů
27. 11. – 3. 12.: 2. utkání mužů (domácí zápas Tatranu Střešovice)


Autor: Michal Dannhofer



KOMENTÁŘE

Napsat komentář

*