Zdeněk Skružný v Tatranu končí. Foto: Matyáš Klápa, Tatran Střešovice Zdeněk Skružný v Tatranu končí. Foto: Matyáš Klápa, Tatran Střešovice
1. 10. 2023 Superliga (14) KOMENTÁŘŮ

Zdeněk Skružný v Tatranu z pracovních důvodů končí, přicházejí Mandler s Pánkem

 



Návrat zkušeného trenéra Zdeňka Skružného do Tatranu Střešovice skončil. Tatran před nedělním utkáním s Českou Lípou oznámil, že zkušený trenér u týmu končí z pracovních důvodů. K superligovému týmu naopak přichází dvojice Marek Mandler – Martin Pánek.

Zkušený trenér Zdeněk Skružný se vrátil do Tatranu po letech v Liberci, nakonec ale již na konci září tým opouští. „Nároky, které s sebou nese pozice trenéra A týmu mužů a zvýšené časové požadavky na Zdeňka v rámci civilní profese, nedovolují tyto dvě role nadále skloubit. Nepodařilo se tak naplnit naše vzájemné očekávání, a proto jsme se se Zdeňkem domluvili na rozvázání naší spolupráce. Nicméně bych mu rád poděkoval za odvedenou práci a popřál mnoho štěstí,“ uvedl na klubovém webu generální manažer Jakub Menhart.

K týmu tak přichází dvojice Marek Mandler – Martin Pánek, přičemž Mandler již u týmu působil a v loňské premiérové sezóně dovedl k záchraně Livesport Superligy Karlovy Vary, Pánek je pak bývalým hráčem tatranského A týmu.


Autor: Michal Dannhofer



KOMENTÁŘE

Napsat komentář

*