Karolína Suchá v dresu Täby. Foto: Per Wiklund, perwiklund.se Karolína Suchá v dresu Täby. Foto: Per Wiklund, perwiklund.se
18. 10. 2023 Ženský florbal - Zahraničí (0) KOMENTÁŘŮ

LEGIONÁŘKY: Suchá zapsala tři body proti Lundu, bodovaly také Krupnová s Jirákovou

 



Před reprezentačním víkendem šly do akce české legionářky na severu, ve Švýcarsku se naopak nehrálo. Zajímavý souboj mezi Pixbem a Endre skončil vítězstvím Pixba 8:6 a Eliška Krupnová s Nelou Jirákovou hrály důležité role, Karolína Suchá pak k výhře Täby přispěla třemi kanadskými body.

Švédsko

Tabulka švédské ženské nejvyšší soutěže – Zdroj: Livesport.cz

Ve Švédsku se odehrál zajímavý zápas mezi Pixbem a Endre. Úvodní branku střetnutí vstřelila Eliška Krupnová, Endre se ale povedlo otočit zápas z 3:0 na 3:4, třetí gól Endre dala Nela Jiráková, na čtvrtý přihrávala. Nakonec se ale radovalo Pixbo, které i díky dalšímu zásahu Krupnové vyhrálo 8:6.

Zajímavý zápas se odehrál také mezi Lundem a Täby, posílené Täby dokázalo zvítězit 6:5 v prodloužení, tři kanadské body za branku a dvě asistence zapsala Karolína Suchá.

Mora Vanessy Rebeccy Keprtové podlehla Warbergu 2:5, naopak ze sestupových pozic se dostal Kalmarsund, který v souboji dvou tehdy posledních týmů tabulky porazil Karlstad 6:5, Dominika Buczek zapsala dva body, Alžbeta Ďuríková pak jeden.

Finsko

Tabulka ženské F-Liigy. Zdroj: Livesport.cz

Dva zápasy odehrálo o víkendu SB-Pro a dvakrát prohrálo, nicméně získalo dva body: nejprve totiž po nájezdech podlehly 6:7 po nájezdech, s posledním Welhotem pak 8:7 po prodloužení. V prvním utkání zapsala asistenci Michaela Mechlová, ve druhém pak Veronika Kopecká zapsala branku a asistenci.

Ve Švýcarsku se elitní soutěž žen před reprezentačním víkendem nehrála.


Autor: Michal Dannhofer



KOMENTÁŘE

Napsat komentář

*