Radka a Simona Korblářovy jsou hráčkami Bohemians. Foto: FbŠ Bohemians Radka a Simona Korblářovy jsou hráčkami Bohemians. Foto: FbŠ Bohemians
26. 10. 2023 Extraliga žen (5) KOMENTÁŘŮ

Dvojčata Radka a Simona Korbelářovy přestoupily do Bohemians. Jsem ráda, že se cesty opět spojí, říká Marešová

 



Dvojčata Radka a Simona Korbelářovy, členky širšího kádru reprezentace žen, jsou nově hráčkami Bohemians. Do zelenobílého týmu přestupují z Tatranu Střešovice, za který naposledy nastoupily zhruba před měsícem. Trenérka Bohemians Michaela Marešová na webu Bohemians uvedla, že se těší na obnovení spolupráce.

Talentovaná dvojčata, která patří do širšího kádru reprezentace žen, naposledy nastoupila za Tatran Střešovice 28. září na půdě FBC Ostrava. Poté vyjádřily úmysl přestoupit, na základě čehož trénovaly individuálně a hlavní trenér reprezentace žen Lukáš Procházka je nakonec nezařadil do nominace na poslední turnaj série EuroFloorball Tour ve finském Turku.

Nyní se ale jejich záměr podařil a už v neděli by měly za Bohemians nastoupit proti Židenicím. „Se Simčou a Ráďou se dobře znám ještě z předchozího společného působení a jsem ráda, že se naše cesty zase spojí,“ uvedla na webu Bohemians trenérka Michaela Marešová.

„Jsou to holky s obrovskou touhou se zlepšovat, ochotou mnohé obětovat a mentalitou nic nevzdat. Obě navíc naplno žijí florbalem,“ hodnotí posily trenérka Bohemians.


Autor: Michal Dannhofer



KOMENTÁŘE

Napsat komentář

*