ČEZ Extraliga se vrací. Foto: Florbal Židenice ČEZ Extraliga se vrací. Foto: Florbal Židenice
28. 10. 2023 Extraliga žen (0) KOMENTÁŘŮ

PREVIEW: Olomouc vyzve v derby Bulldogs, Bohemians se poměří se Židenicemi

 



Částečně sváteční víkend nabídne v ženské ČEZ Extralize pět duelů, soutěž se tedy poprvé pod názvem titulárního sponzora představí v plné síle. Nejzajímavější duely se papírově odehrají až v neděli, kdy Olomouc vyzve Bulldogs Brno a Židenice změří síly s Bohemians.

Program 8. kola ČEZ Extraligy

FBC Intevo Třinec – FAT PIPE FLORBAL CHODOV
Sobota, 14:00, SH Stars Třinec
Extraligový nováček přivítá vedoucí Chodov, který čeká nejdelší výjezd v základní části a současně druhé utkání proti nováčkovi, po vysoké výhře nad Znojmem. Pražanky budou chtít na zápas jistě navázat, Třinec naopak může pouze získat a pokusit se Chodovu cestu za vítězstvím co nejvíce zkomplikovat.
Tip Florbal.cz: Výhra Chodova za 3 body

1. SC TEMPISH Vítkovice – Crazy girls FBC Liberec
Sobota, 14:00, SC Dubina Ostrava
Vítkovice v posledním kole před reprezentační přestávku zaznamenaly důležité vítězství pro zbytek ročníku, nyní se postaví Liberci, který proti nim může pouze získat. Vítkovice jsou v zápase favoritem a platí pro ně totéž, co pro Chodov, tedy že by měly potvrdit svou vyšší kvalitu.
Tip Florbal.cz: Výhra Vítkovic za 3 body

TJ Znojmo LAUFEN CZ – PSN Tatran Střešovice
Sobota, 18:00, SH TJ Znojmo
Znojmo pokračuje v sérii objektivně těžších soupeřů, do zápasů jde jako tým, který může pouze získat, navíc nabírá důležité zkušenosti. Tatran se v minulosti prezentoval tak, že mu poměrně šlo udržovat herní tempo i proti papírově slabším soupeřům, bude zajímavé sledovat, jak na toto naváže omlazený pražský tým.
Tip Florbal.cz:
Výhra Tatranu za 3 body

FBS Olomouc – Bulldogs Brno
Neděle, 15:00, SH Čajkaréna Olomouc
Nedělní program začne moravským derby mezi Olomoucí a Bulldogs. Vzhledem k tomu, že oba týmy se prezentují velmi ofenzivně, tak lze očekávat, že stejně jako ve druhém nedělním zápase, by mohlo padnout více branek. Utkání bude zajímavé sledovat především proto, že se Olomouc pokusí bodovat proti dalšímu týmu, se kterým by měla bojovat o konečné umístění.
Tip Florbal.cz:
Výhra Bulldogs za 2 body

K1 Florbal Židenice – FbŠ Bohemians
Neděle, 16:30, STAREZ ARENA Vodova (Malá hala)
Na závěr víkendu se proti sobě postaví Židenice a Bohemians. Za pražský tým by měly poprvé nastoupit dvojčata Radka a Simona Korbelářovy, nové posily z Tatranu Střešovice. Jistě vylepší ofenzivní sílu svého nového týmu, na druhou stranu lze jistě očekávat velmi ofenzivní utkání, ve kterém by mohlo padnout poměrně dost branek. Židenice navíc již několikrát ukázaly, že umí být nepříjemným soupeřem.
Tip Florbal.cz:
Výhra Bohemians za 3 body


Autor: Michal Dannhofer



KOMENTÁŘE

Napsat komentář

*