30. 10. 2023 Podcasty (13) KOMENTÁŘŮ

Florbal.cz podcast: Zaměřeno na zahraničí s Petrem Majerem, čelo Superligy a mizérie Pardubic

 



V dalším díle Florbal.cz podcastu jsme věnovali speciální pozornost zahraničí, hostem byl totiž útočník Indians Petr Majer, který probral také fakt, že na čele Livesport Superligy je jeho bývalý tým – Chodov. Dalšími hosty moderátora Gustava Ondrejčíka byli Oliver Gold, Tomáš Rambousek a Michal Dannhofer.

Filip Forman, Filip Langer, Ondřej Němeček nebo Petr Majer. Čeští florbalisté se vydávají do zahraničí, kde mají ve svých týmech důležité role. Proto se další díl Florbal.cz podcastu zaměřil na zahraničí, hostem byl totiž útočník Indians Petr Majer, který sleduje také tažení florbalového Chodova na špici Livesport Superligy.

Dalšími hosty byli Oliver Gold, Tomáš Rambousek a Michal Dannhofer.

I. část – 0:00
Boj o čelo v superlize a mizérie Pardubic
II. část – 22:55
Čeští florbalisté jako lídři svých týmů v zahraničí
III. část – 1:00:45
Ženská repre před MS a vývoj v extralize


Autor: Michal Dannhofer



KOMENTÁŘE

  • Honza napsal:

    Netradiční hosté – hráči vždycky potěší, klidně častěji zařazujte, nenudilo to a docela i zajímavosti z místního pohledu.
    Jsem rád, že se Majer vrací do reprezentace. A jsem zvědavý, kam povedou jeho kroky po návratu ze zahraničí.
    Formi mě taky překvapuje, nečekal jsem, že tam bude takto hned od začátku „řádit“. Zapadne tam asi více než Langer, který se ale podle mě zatím trápí i v novém klubu.
    Škoda, že když je teď ve Finsku více hráčů z ČR, není sem tam nějaký zápas na novasport na střídačku se SSL.

  • dudacek napsal:

    NO to jste toho řekli o ženské reprezentaci, ale co když začíná za 32 dní 11 hodin 9 minut, pardon 8 minut. Jó to kdyby hráli chlapi, to by byl rozbor.
    7 minut

  • Karel napsal:

    Majer do MB…

  • SSK FUTURE napsal:

    Bimbo Majer ale 😀 HAHA

  • flrbl napsal:

    Proč už se tu nepíše a neřeší reprezentace mužů? Proč je tam např. Šindler, který je ve Vítkách stahovanej, proč furt Dominik Beneš, kterej je nulovej?

    • Agent napsal:

      Nevím o tom, že by Šindler byl stahován ze sestavy. Naopak jedná se i klíčovou postavu týmu.

  • Lukáš napsal:

    Souhlas, taky jsem čekal k nominaci článek. Dominik Beneš je v náhradnicích. Šindler mi také přijde už delší dobu neviditelný. Já zase nechápu Bestu, zatím se mi nepřijde, ze by byl ve své 100% formě po návratu. Ale Bolka se teď celkově hledá. Pak nechápu Pěničku, to že hraje v první lajně a v přesilovce v týmu, kde není kde brát a je český trenér, je fakt zdůvodnění od Berky jako fík, to platí na dalších x hráčů v lepších týmech (myslím v ČR) nebo třeba i na Piskáčka v tom samém týmu. A Zubka nechápu od jeho první nominace, to asi potřebuji vysvětlit od nějakého znalce.

    • Repre napsal:

      Mně přijde že prostě mají vybraných 25 frajerů a pokud nikoho nevyřadi zranění, tak je točí ať se děje co se děje

Napsat komentář

*