Martin Kisugite se z MS vrátil se stříbrem a nyní už čelil v superlize Chodovu. Foto: Otakar Prášek, www.pulverfoton.cz Martin Kisugite se z MS vrátil se stříbrem a nyní už čelil v superlize Chodovu. Foto: Otakar Prášek, www.pulverfoton.cz
1. 11. 2023 Superliga (5) KOMENTÁŘŮ

Martin Kisugite je nově hráčem Tatranu. Do letošní sezony zatím nezasáhl

 



Obránce Martin Kisugite je nově hráčem Tatranu Střešovice. Informoval o tom jeho dosavadní klub FbŠ Bohemians, jehož je odchovancem a dlouho byl také oporou týmu. Do letošní sezóny ovšem zatím nezasáhl, vynechal tak také Champions Cup proti švýcarskému Wileru.

Devětadvacetiletý obránce je odchovancem Bohemians, kromě toho má ale výrazné zkušenosti také ze Švýcarska a Švédska. Do Bohemians se naposledy vrátil před minulou sezónou, která byla nejúspěšnější v historii klubu: mužský tým totiž vyhrál Pohár Českého florbalu a poprvé v historii se dostal do semifinále nejvyšší ligové soutěže.

„Martinovi přejeme hodně štěstí v novém působišti a děkujeme za jeho úspěšné působení v našem klubu,“ uvedli Bohemians na klubovém webu.


Autor: Michal Dannhofer



KOMENTÁŘE

  • Tomáš napsal:

    Ví někdo. byl tam nějaký problém mezi ním a Bohemkou? Tak to na mě působí….

  • Pája napsal:

    Pokud to obě strany chytnou za správný konec, může Tatran i Kisugite vytěžit z přestupu hodně. Víme, jaká byla jeho morálka v Bohemce, ale zároveň víme, co je se správným nastavením na hřišti předvádět. Zajímavý přestup uprostřed sezóny.

  • Flr napsal:

    Nejprecenovanejsi cesky hrac. Laxni pristup, neatletickej, temer bez strely.

Napsat komentář

*