Ostravské derby uzavře před televizními kamerami kolo Extraligy žen. Foto: FBC Ostrava Ostravské derby uzavře před televizními kamerami kolo Extraligy žen. Foto: FBC Ostrava
4. 11. 2023 Extraliga žen (0) KOMENTÁŘŮ

PREVIEW: Kolo nabité zajímavými zápasy zakončí televizní ostravské derby

 



Deváté pokračování nejvyšší soutěže žen bude od začátku do konce nabité zajímavými zápasy. Rozjetá Olomouc se představí na půdě Chodova, Tatran změří síly s Židenicemi a v pondělí nás čeká televizní zápas ČEZ Extraligy mezi Vítkovicemi a FBC Ostrava.

Program 9. kola Extraligy žen

FAT PIPE FLORBAL CHODOV – FBS Olomouc
Sobota, 16:00, Městská SH Chomutov
Výjezdní utkání v Chomutově má skvělé vstupní parametry: Olomouci se daří a atakuje elitní TOP 4, Chodov zase soutěž vede. Fanoušci se v Chomutově mohou těšit na velmi ofenzivní zápas, u kterého by nepřekvapilo, kdyby padlo více než 15 branek. K vidění bude jistě mnoho brejkových situací a skvělých zákroků brankářek. Chodov by ale v konečném účtování měl prokázat přeci jen větší kvalitu.
Tip Florbal.cz:
Výhra Chodova za 3 body

Crazy girls FBC Liberec – FbŠ Bohemians
Sobota, 17:00, SH ZŠ Dobiášova Liberec
Důležitý zápas pro oba týmy, které si mohou poměrně výrazně případnou výhrou pomoct. Bohemians s tím, aby neměli problémy při postupu do play off, Liberci by se zase hodily body navíc k tomu, aby se odpoutal od trojice nováčků. Zajímavý duel, který nemá jasně rozdané karty.
Tip Florbal.cz:
Výhra Bohemians za 3 body

PSN Tatran Střešovice – K1 Florbal Židenice
Neděle, 17:00, STODOLA Aréna Střešovice
Ve střešovické Stodole se odehraje na pohled zajímavý duel mezi Židenicemi a Tatranem Střešovice. Židenice už dokázaly porazit například Olomouc, Tatran zase neprožívá ideální období, související s omlazením kádru. Pokud se chce vrátit na pozice TOP 4, musí proti Židenicím zabrat.
Tip Florbal.cz: Výhra Tatranu za 3 body

FBC Intevo Třinec – TJ Znojmo LAUFEN CZ
Neděle, 17:00, SH Stars Třinec
Souboj dvou nováčků má favorita v domácím Třinci Oběma týmům nelze upřít velkou snahu, která naposledy v podání Třince málem vedla k senzačnímu bodovému zisku nad Chodovem, ale postupem času by se měla projevit větší kvalita Třince. Ten předvede jistě aktivní florbal, který povede k většímu množství ofenzivních příležitostí.
Tip Florbal.cz:
Výhra Třince za 3 body

FBC ČPP Bystroň Group Ostrava – 1. SC TEMPISH Vítkovice
Pondělí, 17:00, ČPP Aréna Ostrava
V pondělí spatří světlo světa finální nominace na světový šampionát žen, Česká televize k příležitosti tohoto aktu navíc zařadí do programu ostravské derby mezi FBC Ostrava a Vítkovicemi. Specifický duel v prostředí ČPP Arény může být dalším důležitým krokem v průběhu soutěže pro oba týmy. Je jisté, že vítěz zápasu získá další extra motivaci do dalšího průběhu sezóny.
Tip Florbal.cz:
Výhra Vítkovic za 3 body


Autor: Michal Dannhofer



KOMENTÁŘE

Napsat komentář

*